INSIDER

„Nem öngyilkosság volt” – állítja az M5-ösön frontálisan ütköző nő anyja

Egy 27 éves nő hajtott a forgalommal szemben az autópályán, nagyjából tíz kilométeren keresztül. Végül egy másik autóval ütközött, a balesetben hárman haltak meg.
  • Szerző: Ripost

Teljes mértékig biztos benne édesanyja, hogy nem szándékosan hajtott több kilométeren keresztül az M5-ös autópályán a forgalommal szemben lánya, aki kisfiával együtt életét vesztette péntek hajnalban, miután kocsijával frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő autóval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

„Tisztában vagyok vele, hogy több emberben is felmerült, hogy a lányom öngyilkos akart lenni, ezért ment fel rossz felhajtón az M5-ösre és így szabálytalanul haladt aránylag hosszú időn keresztül. Én azonban pontosan tudom, hogy ő nem tenne ilyet” – mondta megtörten a Blikknek a gyászoló nő.

„Az életénél is jobban szerette a kisfiát, soha nem kockáztatta volna semmivel az életét. Az is az öngyilkos-teória ellen szól, hogy rengeteg terve volt, egyetemre járt, nagyon várta az új szemesztert, és egy új nyelvet is elkezdett tanulni, a már meglévő öt mellé” – mondta az asszony.

A péntekre virradó balesetben a 27 éves nő és 10 éves kisfia, valamint a másik autóban ülő idősebb nő is életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?