INSIDER

Nem rendőrvicc: kirúgták a zsarut, mert azt hitték, hogy meghalt

A rendőr nemrég ébredt fel a kómából és nagyon meglepődött, hogy nincs már állása, mert kollégái azt hitték, hogy meghalt.
  • Szerző: Ripost

Meglepő események zajlottak le nemrégiben egy kenyai kórházban. Három hónap híján egy év kóma után magához tért egy beteg. Már ez is elég ritkának mondható, de később kiderült, hogy a férfi egykor rendőrként dolgozott és mindenki halottnak hitte, mert hónapokkal korábban nyomtalanul eltűnt. Így amikor kilenc hónap után csodával határos módon magához tért, döbbenten vette tudomásul, hogy elvesztette a munkáját, mert az összes kollégája azt hitte, hogy nem él.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A kenyai hatóságok és a saját családja is teljesen biztos volt abban, hogy Constable Reuben Kimutai Lel elhunyt. A rendőrök az összes hullaházban keresték az eltűnt férfit, de sehol sem találták. Ráadásul előkerült egy azonosítatlan, bomlásnak indult holttest, s úgy gondolták, kollégájuk földi maradványa az.

Később azonban kiderült, hogy Reuben mindvégig az egyik legnagyobb kenyai kórházban feküdt kómában, miután autóbalesetet szenvedett és súlyosan megsérült.

A férfi unokahúga, Joan elmondta, akkor fogalmazódott meg bennük először, hogy Reuben meghalt, amikor szokásától eltérően nem vette fel a telefonját. Később a rendőrök találtak egy holttestet, amiről azt hitték, hogy a nagybátyja, igaz, az ujjlenyomatok nem egyeztek. Ennek ellenére a család végig azt gondolta, hogy a férfi már nem él.

„Végül szerencsére megtaláltuk a nagybátyámat, ám ő nem ismert fel senkit a családból, arra viszont meglepő módon emlékezett, hogy rendőr volt és nagyon szerette volna visszakapni az állását” – idézte a rokont a DailyStar.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?