INSIDER

Nem túlzott: 18 ezer oka volt a magyar nőnek, hogy feljelentse az exét

Elképesztő zaklatássorozatba kezdett a magyar férfi azért, mert volt barátnője nem volt hajlandó kibékülni vele.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő: a 46 éves magyar férfi annyira kikészült attól, hogy barátnője szakított vele, hogy a végletekig elment azért, hogy visszaszerezze a nőt, többek közt 18 ezerszer hívta!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pár négy évig volt együtt, a szakítást követően azonban a nő számára valósággal elszabadult a pokol. A középkorú férfi nap mint nap hivogatta, folyamatos üzenetekkel zaklatta volt párját és olyan is előfordult, hogy megjelent a lakásánál, hogy a nő végre kibéküljön vele. Ráadásul, ha a nő felvette neki a telefont, akkor a férfi rendszerint féltékenységi rohamot kapott, és leginkább az érdekelte, hogy exének van-e új párja, illetve ismerkedik-e valakivel.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A beteges zaklatásból elege lett a nőnek, ezért távoltartási kérvényt nyújtott be a férfi ellen. Exe azonban továbbra sem hagyta abba a zaklatást. A távoltartási végzés ellenére is több mint százszor próbált kapcsolatba lépni a nővel.

A bíróság a férfit a távoltartási végzés megszegése miatt először 150 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta, majd miután kiderült, hogy a férfi egy év alatt majdnem 18 000 alkalommal hívta fel volt barátnőjét, a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség a bűnismétlés kockázata miatt letartóztatta a férfit, aki így egy ideig biztosan nem tudja majd felhívni volt párját, aki végre megkönnyebbülhet ennyi idő után.

„A lefolytatott nyomozás eredményeként a kerületi ügyészség a férfival szemben zaklatás, valamint információs rendszer megsértése miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozva” – közölte a Fővárosi Főügyészség.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?