INSIDER

Nem viselt maszkot, eltörték a csuklóját: súlyos testi sértés miatt nyomoznak

A rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz abban az ügyben, melyben egy budapesti kisboltból úgy kidobtak egy nőt, hogy eltört a csuklója. A nő nem viselt maszkot, ezért bánt el vele brutálisan a biztonsági őr…
  • Szerző: Ripost

Az 56 éves B. Ibolyát azért dobták ki egy kisboltból péntek reggel a budapesti Bartók Béla úton, mert nem volt rajta szájmaszk. Az eset nagyon megviselte az asszonyt, ráadásul hat hétig nem is tud dolgozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Péntek reggel beugrottam a kisboltba, ahová mindig járok, elvettem egy kosarat, és már mentem is volna a reggelimért, de a biztonsági őr feltartóztatott. Közölte, hogy kötelező felvenni a maszkot, csak azután maradhatok az üzletben. Elnézést kértem és elmondtam, hogy otthon felejtettem a maszkom, de felajánlottam, hogy eltakarom az arcomat, és sietek ki az üzletből, ahol amúgy sincs még senki.

Fotó: Ripost

Ibolya állítja: ezután el is takarta az arcát, majd bement a sorok közé, ám a biztonsági őr követte.

Felszólított, hogy azonnal távozzak

– folytatta az asszony.

„Erre már én is felkaptam a vizet, mondtam, hogy ne beszéljen így velem. Erre kiabálni kezdett, mire ledobtam a kosarat és kimentem. Ahogy kiléptem mellette, két kézzel lökött rajtam egyet. A kezemre estem, ami borzasztóan fájt. Feltápászkodtam és sírva mentem a szemközti villamosmegállóba, ott javasolták, hogy hívjak mentőt és rendőrt.”

Ibolyát kórházba szállították, és kiderült: eltört a jobb csuklója. Információink szerint a kórházban hivatalból megtették a feljelentést. Az ügy kapcsán megkerestük a rendőrséget, ahonnan a következő tájékoztatást kaptuk:

„Tájékoztatjuk, hogy az ügyben a XI. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett miatt folytat büntetőeljárást. Az ügyben válaszadásunkig egy férfit hallgattak ki gyanúsítottként.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?