INSIDER

Szívmelengető: névtelen jótevő állta a mentős családjának az ebédjét

Titokban fizette ki egy vendég a mentőápoló és gyerekei ebédjét. Köszönetet sem várt, inkább csendben távozott az étteremből.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi történetről számolt be a Mentőszolgálat egyik munkatársa. Richárd a gyerekeivel ebédeltek vasárnap a John's Pub nevű étterem teraszán.

Mikor megérkeztek a Mentőszolgálattól kapott maszkját viselte, amin látható volt az OMSZ címere. Az embléma pedig azonnal szemet szúrt egy másik vendégnek, aki tétlenkedés helyett, azonnal cselekedett.

Fotó: Facebook

A névtelen jótevű kifizette a saját és a mentős családjának a számláját is, majd csöndben távozott. Így hatalmas volt a meglepetés, amikor Richárd kikérte a számláját.

„Mikor fizetni akartam, már csak mi ültünk a teraszon. A pincér azt mondta, hogy nem tartozom semmivel, mert egy korábban ott étkező vendég kifizette a számlánkat, mivel látta a maszkomon, hogy hol dolgozom. De fogalmam sincs, ki volt az...” - írta a mentős közösségi oldalán.

Igazán elismerésre méltó, amit a névtelen jótevő tett. Mindenféle hála és köszönet nélkül ajándékozta meg a mentőst és családját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?