INSIDER

Nyaralás: idén nagyon óvatosak a magyarok

A kormány Nemzeti konzultációt hirdetett, a 13 kérdés többsége a koronavírus elleni védekezésről szól. A Ripost arról kérdezte a járókelőket, hogy mennyire félnek nyaralni menni.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Király Klára:

“Én nem fogok nyaralni, mert nem akarok megbetegedni, még mindig félek a vírustól. Benne vagyok a kockázati csoportban. A családom is csak gondolkodik rajta, nem biztos, hogy mennek. A gyerekek mennek majd táborba. A turizmust fontos fejleszteni, a családi kedvezményekre nagy szükség lenne, sokan rászorulnak és szívesen mennének.”

Kántás Gyula:

“Van egy kis házam a Balaton mellett, Felsőnyéknél, én ott nyaralok. Szerintem a belföldi turizmust kellene fejleszteni, elsősorban a Balaton, a Mátra környékén, hogy többen, könnyebben mehessenek ezekre a helyekre. Főként azért, hogy több munkahely legyen, és az emberek ki tudják pihenni azt a borzalmat, ami hónapokig tartott.”

Dalmi Dénes:

“Általában a Balatonnál nyaralunk, idén is így teszünk. Ott van nyaralónk, szinte az egész nyarat ott töltjük. A turizmust mindenképp érdemes és kell is fejleszteni. Támogatom a vonatozást a Balatonra, és az északi partnak az úthálózatát fejleszteném, a déli part már többé-kevésbé rendben van, ott lesz jó vasút is, de az északi parti vasút nem jó.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?