INSIDER

Nyíregyházi gyilkosság: végre pont került az ügy végére – fotók, videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte az eljárást.
  • Szerző: Ripost

Emberölés megalapozott gyanúja miatt folytattak a rendőrök eljárást H. Miklós 42 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfi még tavaly augusztus 26-án Nyíregyházán, az Orosi városrész lakóövezetében kocsival megjelent egy családi ház előtt, majd az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával célzott lövéseket adott le az udvaron tartózkodó haragosa, egy 41 éves nyíregyházi férfi irányába, aki a helyszínen életét vesztette. A lövések hallatára a szemben lévő ingatlanból kiszaladt az utcára a lelőtt férfi 65 éves édesapja is, akire H. Miklós rövid szóváltást követően halálos sérülést okozva szintén rálőtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

H. Miklóst Nyíregyháza külterületén rövid időn belül elfogták, és az elkövetéshez használt eszközt lefoglalták. A 42 éves nyíregyházi férfit a főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?