INSIDER

Nyitott bicskával utazott a 4-es villamoson

Hihetetlen dolog történt a minap Budapesten a nagykörúti villamoson. F. István épp hazafelé igyekezett este nyolc óra körül, és várta a villamost a Harminckettesek terénél. Amikor felszállt, egyből feltűnt neki egy harminc év körüli, testes férfi, szokatlan arcmimikával.
címkék:
  • Szerző:

„Fura arcokat vágott, és a zsebében kotorászott, így egyből gyanús lett. Az Oktogonnál kicsit közelebb mentem hozzá, majd annyit láttam, hogy egy nyitott bicskát vett elő és tartotta maga előtt, emelgette” – mondta István a -nak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Jó hangosan felszólítottam az előttem álló fiút, hogy álljon arrébb, mert kés van a férfinál. A villamos ajtaja kinyílt a Nyugatinál, mindenki elindult, ekkor gyorsan tökön rúgtam a fura pasast. A kés repült, pont a zöld kis csomagjába esett bele, azt felkapta, és mindenkit fellökve maga körül, kissé görnyedten elfutott.”

Fotó: Facebook

Az utasok meg is tapsolták bátor hőstettéért Istvánt, aki szerényen csak annyit mondott, örül, hogy nem történt sérülés.

„Nem igazán ijedtem meg, spontán jött az egész, az ember nem tud ilyenkor gondolkodni. Még szerencse, hogy észrevettem a férfit, mert ha nem figyelek, valakit a végén még leszúrt volna! Látszott rajta, hogy nem stimmel vele valami” – mondta a hős férfi.

Nem ez az első veszélyes jelenet a 4-6-os villamoson. Legutóbb egy férfi injekciós tűvel combon szúrt egy nőt, szintén ezen a vonalon.

címkék:
És ezeket olvastad már?