INSIDER

Nyom nélkül tűnt el a héttagú váci család

Rejtélyes eltűnési ügyben vizsgálódnak a váci rendőrök: egy héttagú családnak veszett nyoma.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Január 31. óta keresi a Váci Rendőrkapitányság a Cs. családot: e napot megelőzően tűnt el az édesapa és az anyuka, valamint öt gyermekük: Márk, Sebestyén, Máté, Imre és Balázs. A rendőrök nyomoznak a rejtélyes ügyben, ami a család ismerőseit sokként érte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Cs. család
Fotó: police.hu

„Bár zárkózott, de kedves család voltak, a szülők pedig példásan nevelték a gyerekeket„ – mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse. „A szülők értelmiségiek, Imre informatikus, Ildikó pedig magyartanárnő. A fiúk mindannyian sorra nyerték a tanulmányi versenyeket, Balázst, a legidősebbet egyenesen nyelvzseninek tartották.”

A lap információi szerint Balázs hét nyelven beszél, és azzal vált híressé, hogy a semmiből pár hónap alatt orosz nyelvvizsgát szerzett. Úgy tudni, a fiú bionika szakon végzett, de Indonéziában is élt ösztöndíjasként, amelyről mindössze húszévesen olyan könyvet írt, melyet maga, az indonéz nagykövet is elismert. Orosz feleségével saját nyelvtanulási módszert és telefonos nyelvtanulási programokat is kifejlesztett. Nemcsak ő, hanem a legidősebb öccse, Máté is igencsak ígéretes karriert futott be már fiatalon, a férfi ugyanis már 22 éves kora óta az egyik hatalmas technológiai cég egyik fejlesztő mérnöke.

„Elképesztő, milyen intelligens gyerekek, valóságos zsenik. Az általános iskolába járó kicsik sem maradtak le a bátyjaiktól, ők is minden létező versenyt megnyertek, nem egyre az anyukájuk készítette fel őket, aki köztiszteletben álló és elismert tanár„ – tették hozzá.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel az eltűnésükkel kapcsolatban, így lehetséges, hogy a család önként döntött a távozás és a világtól való elvonulás mellett.

Az egyik szülő levélben felvette a kapcsolatot a Váci Rendőrkapitánysággal, és közölte, hogy külföldön tartózkodnak, nincs semmi bajuk. A hatóságok felvették a kapcsolatot az ottani konzulátussal, hogy megbizonyosodjanak erről, és szükséges az is, hogy a szülők igazolják személyazonosságukat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?