INSIDER

Odáig van az SMA-s Zente az oviért

Az egész ország összefogott tavaly a kis Zentéért, akinek 700 milliós gyógyszerre volt szüksége, hogy esélye legyen a teljes életre. A Zolgensmát megkapta, azóta pedig szépen fejlődik.
  • Szerző: Ripost

Zente már két és fél éves múlt, így szép lassan ő is be­lerázódhat az ovis életbe. Számítani lehetett rá, hogy ez neki nehezebben megy, mégis odáig van az óviért, és gyerektársai is nagyon megszerették a folyton mosolygós kisfiút.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: facebook

„Zente túlzás nélkül imád oviba járni. Alig tudok tőle elköszönni reggelente, már gurul is be a csoportba, és amikor elhozom, nagyon-nagyon fel van dobva. Meséli, mi minden történt. Ma pedig, amikor beléptünk fáradtan, nyúzottan, olyan ovációval fogadták a gyerekek, hogy ez nemcsak neki, hanem nekem is fantasztikus élmény volt! Úgyhogy nagyon köszönjük a szülőknek, pedagógusoknak és persze a gyerekeknek, hogy ennyire simán vettük ezt az akadályt is! Köszönjük, hogy ilyen szeretettel álltok hozzá és a gyerekeket is erre tanítjátok” – hálálkodott közösségi oldalán az édesanya.

 

Zente ovis jele cápa. :)
Imád úszni, igazi halacska, de ez a jel már foglalt volt, ezért erre a jóval & quot; férfiasabb & quot; jelre ... </ p> Közzétette: Zente SMA 1 apró hős – Erősebb, mint az SMA – & nbsp; 2020. október 22., csütörtök </ blockquote> </ div>

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?