INSIDER

Az orosz Sputynik V megvédte a nyugati vakcinákat

Szemléletes ábrával magyarázzák el, hogy nincs ok a trombózispánikra a vakcinák miatt.
  • Szerző: Ripost

A nyugati vakcinák védelmére kelt az orosz Sputynik V. gyártója. Szemléletes ábrával magyarázzák el, hogy nincs értelme a trombózispániknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az agyi vénás trombózisos eseteket vetítették egy millió emberre, 2 hetes időszakban. A vizsgálat eredményei szerint a COVID-19 betegség 39,0 eseményt okoz 1 millió ember esetében 2 hét alatt, míg az mRNS vakcinák, Pfizer és Moderna, valamint AstraZeneca (Oxford) alkalmazása utáni előfordulási adatok között minimális a különbség (4,1 szemben az 5,0-val). Tehát az oltás trombózist kis mértékben okoz csak.

oltás trombózist

Nem csak az derül ki, hogy az oltások elenyésző trombózisos esetet okoznak, hanem az is, hogy a koronavírus viszont nagy eséllyel okozhat agyi vénás trombózist.

Mint a megírta, kijelenthető, hogy a Szputnyik V trombózist nem okoz. A Magyarországon gyakran használt orosz oltás vizsgálatai megnyugtatóak.

A Szputnyik V esetében nem kaptak egyetlen jelentést sem trombózisról – írja a vedomosti.ru

A trombózis és Szputnyik V kapcsolatáról az Orosz Egészségügyi Minisztérium sajtószolgálata tette nyilatkozatot a Szövetségi Egészségügyi Felügyeleti Szolgálat igazgatójára, Alla Szamójlovara hivatkozva. A szakember az elvégzett ellenőrzések alapján beszélt.

Szamójlova szerint ez azért van így, mert a Szputnyik V vakcina soklépéses tisztítási eljárása nyomán kizárják azon szennyező DNS-ek nagy mennyiségű jelenlétét, ami a trombózis kockázati tényezője.

Hozzátették azt is, hogy Argentínában szintén megerősítették a trombózis- esetek hiányát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?