INSIDER

Órákon belül gyönyörű látványban lesz részünk Budapest egét szemlélve

Este 9 órakor, alig három óra múlva kezdetét veszi a várva várt augusztus 20-ai tűzijáték. A látványos ünnepség zárás miatt több hidat is lezártak a fővárosban, aki a helyszínen szeretné megcsodálni a csodálatos élményt nyújtó rakéta lövöldözést, annak nem árthat lassan elindulnia. A fővároson kívül rengeteg vidéki településen is lesz tűzijáték.
  • Szerző: Ripost

Órákon belül elkezdődik az idei augusztus 20-ai ünnepség záró eseménye, a látványos tűzijáték. A Duna pesti és budai partjára rengeteg látogatót várnak a szervezők, az otthon maradók pedig a Duna TV képernyőjén követhetik a monumentális zárást este 9 órától.

Fotó: 123RF

Ahogy azt már korábban megírtuk az idei látványos show a Duna fővárosi szakaszának közepén, 1600 méter hosszan lesz látható. Több mint 26 ezer látványeffektet terveztek, a leglátványosabb tűzijátékbombákból pedig legalább 3600 darabot csodálhatunk majd meg.

A tűzijáték rakétái a Lánchídról, az Erzsébet hídról és több dunai uszályról lesznek fellőve, ezért már most lezárások vannak a fővárosban. A Lánchidat már délután 5 órakor lezárták a gyalogos forgalom elől is, az Erzsébet hidat pedig most 6-kor zárták le a szervezők, ez több tömegközlekedési járat útvonalát befolyásolhatja.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?