INSIDER

Orbán Viktor: az EU be akar hozni 34 millió migránst

Az EU 34 millió migránsnak akar lakást, szociális segélyt, állampolgárságot, szavazati jogot adni, ami „maga a Soros-terv” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban.
  • Szerző: Ripost

„Ha 34 millió embernek a baloldaliak Európában szavazati jogot adnak, akkor hosszú időn keresztül számíthatnak arra, hogy az ő szavazatukat és támogatásukat élvezik” – hívta fel a figyelmet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kormányfő úgy fogalmazott: a magyar baloldal szintén azon töri fejét, hogy a „Soros-tervet” Magyarországon is végrehajtja, vagyis behozná a migránsokat, akik aztán rájuk szavaznának.

„Nem szabad engedni, hogy Magyarországot átalakítsák” – hangoztatta Orbán Viktor.

„Miközben zajlik a járvány, addig betolnak elénk egy gazdaságvédelmi akciótervet és betolnak egy jogállamisági rendeletet, és az utóbbi révén bármire rá lehetne kényszeríteni a tagállamokat. Miközben zajlik a járvány, addig kiderült egy friss bevándorlási terv, aminek révén 34 millió migránst akar behozni az unió területére. Azt akarják elérni, hogy a magyar és lengyel migrációellenes ellenállást egy többségi szavazással leverjék” – mondta a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Fotó: MTI

„Az uniós migrációs terv, az maga a Soros-terv” – mondta a kormányfő. Orbán Viktor szerint 34 millió embernek akarnak lakást, és szociális segélyt adni, majd pedig szavazati jogot adni nekik. Ha majd elég sokan lesznek, akkor saját politikai szervezeteik lesznek –- tette hozzá. Az államvezetésnek van egy kellemetlen fejleménye, hogy a politikai beszéd és gondolkodás időtávja egyre rövidebb. Ma alig beszélünk arról, hogy mi lesz a politikában egy óra múlva, és semmilyen közép-és hosszútávú tervek nincsenek. A magyar baloldal célja, hogy a migránsok behozatala révén plusz szavazatokat szerezzen. Éppen ezért beszélek sokan azokhoz, akiknek gyermekeik vannak, és ne engedjék, hogy megváltozzon az ország.”

Ismét a bevándorlás ügyében támadja Magyarországot Brüsszel – hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán kiemelte: Magyarország kormánya a migrációs válság 2015-ös kirobbanása óta következetesen harcol az európai határok megvédéséért, a migráció megállításáért.

Az államtitkár szerint elmúlt hetekben-hónapokban nyilvánvalóvá vált, hogy az európai költségvetésről és az újjáépítési alapról folyó vitában az úgynevezett „jogállamisági” feltételek valójában a bevándorlást ellenző országok megbüntetésére szolgálnak.

Brüsszel a Soros-terv megvalósításán dolgozik

– Az európai intézményekben gőzerővel zajlik a Soros György által 2015-ben megfogalmazott bevándorláspárti terv megvalósítása – hívta fel a figyelmet Kovács Zoltán. Hozzátette: az új migrációs paktum-javaslat mellett a minap a bizottság közzétette tervezetét 34 millió bevándorló „integrációjára”, magyarán: lakáshoz, segélyhez, majd állampolgársághoz való juttatásáról.

Az államtitkár kiemelte: Magyarország határait ebben az évben több mint 38 ezren próbálták illegálisan átlépni, csaknem annyian, mint a 2015-ös migrációs válság előtti évben. Ennek ellenére az elmúlt öt évben Brüsszel nem volt képes egy hatékony, az illegális migránsok Európába jutását megakadályozó eszközrendszer létrehozására – jegyezte meg.

A pénteken bejelentett „új kötelezettségszegési eljárás a bevándorlási veszélyhelyzet szabályozása miatt újabb bizonyítéka annak, hogy Brüsszel minden olyan eszköz ellen fellép, amellyel Európa határait hatékonyan lehet védeni – valójában Brüsszel a Soros-terv megvalósításán dolgozik!” – szögezte le Kovács Zoltán.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?