INSIDER

Összetört a brutálisan meggyilkolt Tibor családja: így találtak a férfi holttestére Érden

Megszólalt a házában megölt férfi testvére.
  • Szerző: Ripost

A gyászban teljesen összetört a péntek este brutálisan meggyilkolt K. Tibor családja. Az áldozat holttestére egy érdi ház tetőtéri szobájában bukkantak rá, a lakótársai szombat kora délután értesítették a rendőröket a történtekről. Később kiderült: a férfit előző este gyilkolhatták meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Csak egy farmer rövidnadrág volt rajta, már nem reagált semmire, amikor rátaláltunk. Csak egy kés volt mellette. Nagyjából egy éve lakhatott nálunk. Akkor fogadtuk be, amikor lebontották a pár utcával odébb lévő házát” – mondta a Borsnak Csaba, aki az egész éjszakát a rendőrségen töltötte. Más forrásból úgy tudja a Bors: a festő és kőműves Tibor testén tucatnyi késszúrást találtak.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A rendőrség két embert gyanúsít az ügyben, a feltételezett elkövetők kezén végül szombat éjszaka kattant a bilincs.

A 26 éves, budapesti Cs. Sándor és a 20 éves tárnoki V. Kálmán mindent beismert. Személyes sérelmüket hozták fel indokként. A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat korábbi, számukra nem tetsző viselkedését akarták lerendezni. Amíg a fiatalabb támadó ököllel ütötte az ágyában fekvő Tibort, addig az idősebb egy késsel többször megszurkálta. Végül magára hagyták, s elszaladtak.

K. Tibort két gyermeke, testvérei és az egész családja gyászolja.

„Nincsenek szavak arra, hogy mit érzek. Nem tudom feldolgozni, üvölt a fájdalom bennem. Remélem, sosem szabadulnak a gyilkosai. Szembe fogok nézni velük a bíróságon” – fűzte hozzá az áldozat testvére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?