INSIDER

Összetört a szíve, nagy veszteség érte a magyar műsorvezetőt

Fogyatékossággal élő embereket lopott meg valaki, óriási szívfájdalmat okozva a kávézó dolgozóinak és az oda betérő gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
  • Szerző: Ripost

Óriási plüss macit lopott el valaki tegnap egy kávéház teraszáról, ahol fogyatékossággal élő emberek is a dolgozó csapat szerves részét képezik. Mindenki döbbenetének és szomorúságának Kárász Róbert műsorvezető adott hangot, aki a Premier Kultcafé és saját közösségi oldalán is megosztotta véleményét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Barátaim! A mai napon, valaki ellopta a nagymacinkat a kávézónk teraszáról! Számomra nincsen ennél nagyobb bűn és...

Közzétette: Kárász Róbert – official2020. október 22., csütörtök

 

„Számomra nincsen ennél nagyobb bűn és aljasság, mint hogyha valaki fogyatékossággal élő embereket lop meg! „Brúnó” maci volt alapítványunk példaképe! Ez a maci vigyázott a kávézónkra! Ez a maci őrizte dolgozóink és vendégeink épségét! Ezzel a macival fotózkodott évek óta minden kisgyerek, külföldi és magyar vendég egyaránt! Brúnó maci volt az, akit elsőként simogattunk meg mindnyájan, amikor a kávézóba beléptünk. Undorító és aljasan féreg, aki ezt a macit ma ellopta fogyatékos dolgozóinktól!„ – fogalmazott Kárász Róbert, majd a tolvajhoz intézte szavait:

„Bár mélységesen elítélem, amit tettél, de nem foglak elátkozni! Azért nem, mert Brúnó macinak lelke volt, és meg fogja bosszúlni ezt az undorító, aljas cselekedetet! Üzenjük fogyatékossággal élő kollégáinkkal: Ha még van benned bátorság, van benned bűntudat, akkor hétfőn hozd vissza Brúnót, tedd le a kávézónk teraszán bármelyik székre!” – kérte az elkövetőt a műsorvezető.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?