Létrehozva: 2020.03.05.

Összevissza hazudozott az afgán erőszakoló a magyar bíróságon

Jobban fél a hazájától, mint a börtöntől S. B. Ahmad. Az afgán férfit, aki megerőszakolt egy 21 éves magyar nőt egy Deák téri gyrosos mosdójában, szerdán elítélték a Fővárosi Törvényszéken. A bíróság bűnösnek találta, majd elmondták: sorozatos hazugságaival próbálta eltussolni erőszakos viselkedését.

Így cáfolta meg a bíró az afgán hazugságait

S. B. Ahmad azt állította, hogy a lány hagyta, hogy megcsókolja, majd miután rákérdezett az aktus lehetőségére, igent mondott.

A bíró szürreálisnak nevezte, hogy egy fiatal lány, aki éppen a barátaival szórakozik, akik rá várnak, és kinn is hagyja náluk a táskáját, hirtelen szexelni kezd rossz higiénés körülmények között egy vadidegennel, amikor átrohan a gíroszozóba, hogy könnyítsen magán.

Fotó: Keller Mátyás/Ripost

 

Azt állította, hogy a lány beengedte a vécéfülkébe

A bíró szerint a kamerafelvételeken látszik: a vádlott két percig rángatta a vécé kilincsét, ami zárva volt, majd amikor a lány ki akart jönni, benyomult mellé.

 

Azt állította, közös beleegyezéssel történt a közösülés

Az áldozat vallomása szerint sokáig dulakodtak a vécében, tiltakozott, de a végén felhagyott az ellenállással – ekkor valósult meg a 30 másodperces közösülés, ami után kijöttek a vécéből. De miért menekült el azonnal a férfi, ha nem bűnös? Amint a lány kijött és telefonálni kezdett, S. B. Ahmad azonnal felmarkolta a kasszában lévő pénzt és Ausztriába menekült – miközben Magyarországon éppen egzisztenciát kezdett kiépíteni, és oltalmazotti státust kapott. Annyira tudta, hogy rossz dolgot tett, hogy mindent maga mögött hagyva elmenekült az országból, napokkal később kapták el. A lányon végig a mély trauma tünetei voltak láthatók, mint a bezárkózás, remegés, sírás.

Fotó: Keller Mátyás/Ripost

 

Azt állította, hogy a mosdóból is szépen kisétáltak és nem kirohant a lány.

Ez igaz, ám az is kiderült, hogy amikor a lányt kiért az utcára és találkozott a két férfi tanúval, azonnal kitört belőle a visszafojtott pánik, telefont kért, amivel hívta a rendőrséget. Ahmad a nyilatkozata szerint nem hallotta, hogy a lány kivel beszél, mégis elmenekült.

 

Volt, hogy azt állította, ő ott sem volt

A videofelvételek alapján egyértelmű, hogy S. B. Ahmad volt a lánnyal, de többszörös kihallgatása alkalmával ellentmondóan nyilatkozott erről is.

S. B. Ahmad állította: a fiatal lány – miután véget ért az aktus – megzsarolta őt, hogy feljelenti, ha nem ad neki pénzt és telefont.

A bíró szerint abszurd az afgán férfi állítása, hiszen több vallomásában azt mondta a lánynak, hogy „most nem tudok adni pénzt, de holnap igen”, így, ha igaz, amit mond, a lánynak nem lett volna oka a feljelentésre, azzal ő nem nyert semmit.

Széles mosollyal érkezett tárgyalására S. B. Ahmad, ám az ellene kiszabott ítélettől elszállt a jókedve: fejét rázogatva tiltakozott, hogy elítélték nemi erőszak miatt. A férfit a büntetés-végrehajtás emberei vezetőszáron, bilincsben hozták a tárgyalásra. A vád szerint az afgán férfi 2018. szeptember 9-én egy belvárosi gíroszozóban, ahol dolgozott, megerőszakolt egy magyar lányt. Ezúttal a sértett nem jelent meg a tárgyaláson, így nem nézhettek egymás szemébe, ám a segítségkérő telefonhívását nélküle is ismertette a bíróság.

Fotó: Keller Mátyás/Ripost

 

Sírva könyörgött a rendőröknek az áldozat

Ahogyan azt a Ripost elsőként megírta, az afgán férfi 27 percen keresztül erőszakoskodott a magyar légiutaskísérővel a József Attila utcai Döner Kebab gyorsétkezdében. Miután kiengedte a kulcsra zárt mosdóból, a lány a gíroszozó előtt két férfitól kért telefont, hogy hívja a rendőröket. A bíró felolvasta a segélykérés pontos szöveget. „Kib....ttul megerőszakoltak a mosdóban, szeretném, ha valaki...“ – és akkor a lány elsírta magát. A rendőrök megkérdezik, hogy ismeri-e a férfit, mire a zaklatott lány – miközben folyamatosan sír – elmondja, hogy most találkozott vele először. „A Deák téren vagyok, ő elment. Nem tudom, merre. Balra.” Ezután kapcsolják neki a mentőszolgálatot, akiknek a lány annyit mond, hogy sajnálja, de nem rájuk van szüksége, hanem rendőrök kellenek neki.

 

Kiutasították az országból

A bíróság közölte: a tettes oltalmazott státuszát visszavonták.

„2019-ben a menekültügyi hatóság visszavonta S. B. Ahmad oltalmazotti státuszát, továbbá három évre kiutasította Magyarországról, ugyanis veszélyeztetné a nemzetbiztonságot, ha tovább maradna. – olvasta a bíró.

Ezután a migráns férfi szinte azonnal szót kért, és könyörgött a bírónak, hogy ne utasítsák ki az országból.

Ha hazaküldenek Afganisztánba, engem biztosan megölnek! Küldjenek vissza inkább Szerbiába, ahol beléptem az országba.

– kérte.

 

„Nem tudok magyarul, nem értem az itteni életmódot”

Tolmács segítségével 12 percben mondta el S. B. Ahmad gondolatait az utolsó szó jogán.

Tolmács fordított neki minden szót Fotó: Ripost

„Afganisztánból nem azért jöttem el ide, hogy erőszakos cselekményeket kövessek el. A szex természetes jelenség, a szex megtörtént, de nem erőszakkal. Igen, elmenekültem, mert több helyen is megvertek már a rendőrök. Nem tudok magyarul, nem tudom a jogszabályokat és nem értem az itteni életmódot.”

 

Börtön és kitoloncolás vár az afgán férfira

Rezzenéstelen arccal hallgatta ítéletét Ahmed, aztán, amikor megértette, hogy öt év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság és hat évre kitoloncolták az országból, rázni kezdte a fejét, mondván, ő ártatlan… Az ítélet ellen az ügyész fellebbezett és súlyosbítást kért, míg a férfi védője azt kérte, hogy engedjék szabadon az erőszakolót.

A bírói indoklás szerint az afgán férfit továbbra is letartóztatásban kell tartani, különben elszökne az országból. Az ítéletnél mérlegelte, hogy Ahmed büntetlen előéletű, ám súlyosbító körülmény, hogy halmozottan, sorozatban követi el az erőszakos cselekményeket.

 

Két másik nővel is erőszakoskodott

A korábbi tárgyalásokon két nő is megjelent, akik állítják: velük is erőszakoskodott az afgán férfi. Még 2018. június elsején éjszaka a VII. kerületi Dohány utcában, majd június 20-án hajnalban a Király utca és a Lövölde tér között viselkedett szeméremsértő módon. A vád szerint a Dohány utcánál elővette a péniszét és úgy követett egy nőt, aki végül egy idegentől kért segítséget. A király utcánál pedig fogdosta és csókolgatta a lányt, aki végül a bíróságon egyértelműen kijelentette, hogy felismeri az elkövetőt. A vádlott ezeket az eseteket is tagadta, a bíró pedig azt mondta: a szavahihetősége teljesen megrendült.

 

Perdöntő a felvétel, amit a Ripost is megszerzett

A Ripost korábban megszerezte azt a kamerafelvételt, ami bizonyítja: erőszakoskodott a magyar lánnyal az afgán férfi. Ahogyan az ismeretes, a fiatal lány szeptember elején a Deák téren szórakozott a barátaival, de pisilnie kellett, így megkérte a közeli gíroszos kiszolgálóját S. B. Ahmadot, hogy engedje be a mosdójukba. A férfi így is tesz, beengedni, hátra kíséri a szolgálati mosdóba és bemegy vele a wc-re. A migráns férfi megcsókolta a lányt, majd tört angollal megkérdezte tőle, hogy lehet-e köztük szexuális kapcsolat. A lány megkérte, hogy távozzon, így ő ki is ment az ajtó elé, de a kilincset egy percre se engedte el. A felvételen tisztán látszik, hogy agresszívan, többször megpróbál benyitni a lányhoz. Miután a lány kinyitotta az ajtót, a férfi azonnal bement, bezárta magukra a mosdó ajtaját és 27 percen át erőszakoskodott a magyar lánnyal. A bíróságon perdöntőnek minősült a felvétel, amivel valószínűleg a migráns férfi nem számolt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezeket a gumikat messziről kerülje el, ha nyári szett vásárlását tervezi!

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Ti melyik oldalatokon aludtok? Komoly veszélyeket rejt a legnépszerűbb póz

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

"Édesanyámmal félve lapultunk": késsel járkált otthonában Magyar Péter, Varga Judit férje

INSIDER

Csak a legjobb áron vásárolj! Az Árfigyelővel még olcsóbban tudsz felkészülni az ünnepi hétvégére

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

"Ha lenne kiben hinni, akkor még ma is élne" – kiderült, ezért halt meg a miskolci lépcsőn Zoltán

INSIDER

Pusztított a tűz Pilisen: percek alatt hatalmas terület állt lángokban

INSIDER

Démon akarta felfalni Tímea lányát: retteg az éjszakáktól a veszprémi család

INSIDER

Dráma Szombathelyen: nyílt utcán élesztették újra a nyugdíjast