INSIDER

Őszödi járat: Szilvásy Györgyék maguk szivárogtatták ki a beszédet

A PestiSrácok.hu és a Pesti TV szervezésében szerdán útjára indult az őszödi járat. A Ripsot is elkísérte az öreg Csepel teherautót az R56 Sörözőtől a Nemzeti vértanúk emlékművéig.
címkék:
  • Szerző: WM

A Pesti TV és a PestriSrácok.hu őszödi járat néven rendezett demonstratív autózást. Az őszödi beszéd 15. évfordulója alkalmából megrendezett eseményen egy régi Csepel teherautó indult útnak az R56 Sörözőtől a Nemzeti Vértanúk emlékművéig.

Transzparensekből nem volt hiány.

Huth Gergely volt az egyik fő szervező. Fotó Ripost

Huth Gergely szervező a szimbolikus helyszínen elmondta, hogy az akcióval a rendszerváltás utáni demokrácia legsötétebb napjának évfordulójára szerették volna felhívni a figyelmet.

Az ikonikus R56 Söröző volt a menet kiindulópontja. Fotó: Ripost

A régi Csepel teherautón is olvasható volt a mindenki által jól ismert szlogen. Fotó: Ripost

Az a véleményünk, hogy az a cinikus, pimasz hazudozás, ami az őszödi beszédből és Gyurcsány Ferenc gondolkodásából árad, az nagyon nagy veszélyt jelent a magyar demokráciára. Mi az őszödi beszédben megfogalmazott gondolatokat, Magyarország kifosztását, a csődöt, a megszorításokat és azt, hogy át lehet verni egy teljes országot másfél éven keresztül egy választási kampányban, azt antidemokratikusnak és nagyon-nagyon bolsevistának tartjuk

- jelentette ki Huth Gergely, a PestiSracok.hu főszerkesztője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?