INSIDER

Pedofil tanár zaklatta a budapesti diákokat: pucér fotókat akart

Lánynak adta ki magát és meztelen képeket követelt a fiúktól.
  • Szerző: Ripost

Végéhez közeledik annak a budapesti tanárnak a pere, aki hat évig zaklathatta az iskolába járó kiskorú fiúkat. Orális szexet és meztelen képeket akart diákjaitól. A héten ugyanis már megkezdődnek a perbeszédek ügyében a Fővárosi Törvényszéken.

A Honvéd utánpótlás-akadémiáján focistanövendékeket molesztáló férfi a vádirat szerint négy fiatal felé is próbált szexuálisan közeledni 2011-2017 között. A Borsnak korábban megszólalt az egyik volt diák, akitől úgy akart pucér képeket szerezni Sz. Sz., hogy diáklánynak adta ki magát.

"Elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány. Az első pillanattól gyanús volt, hogy ez egy hamis profil, de Petra próbálta bizonyítani, hogy nem az. A beszélgetés másról sem szólt, csak szexuális témákról, és állandóan meztelen képet akart rólam kérni. Ilyet nem küldtem. Később az egyik osztálytársam, aki sértett az ügyben, elmondta: valóban a tanár csinálta ezt a profilt, és nem én voltam az egyetlen, akinek írogatott" – mondta a volt tanítvány a Borsnak. Õ később a gimnáziumból is eljött, mert lelkileg nem bírta tovább.

A tanúkihallgatásokkor a IV. és XV. Kerületi Törvényszéken megdöbbentő állítások hangoztak el.

"Légy férfi és vedd elő!" – F. Patrik szerint ehhez hasonló üzeneteket küldött neki a gimnáziumi tanára. Patrik annyira nem bírta a nyomást, hogy egyszer, amikor a férfi telkén kertészkedtek, hagyta, hogy a tanár orálisan kielégítse. Megegyeztek abban, hogy a férfi abbahagyja a zaklatást, de ez nem történt meg. A félelemtől megtört fiú édesanyjának sem bírta elmondani mi történt vele, csak miután előzetesbe került volt oktatója.

Sz. Sz. pénteken áll bíróság elé, perbeszédek várhatóak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?