INSIDER

Pénzt és szexet kapott híveitől a teskándi Jézus

Luxusautókat, álomházat és több nyaralót is vehetett a rászorulóknak szánt adományból egy, a Zala megyei Teskándon élő 65 éves férfi, aki azt állította: ő Jézus reinkarnációja. Volt hívei szerint olyan szektát hozott létre, melynek lányait gyógyítás helyett agykontrollal és lelki zsarolással csalta az ágyába. A Ripost-nak két érintett is megdöbbentő dolgokat mesélt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Jézus reinkarnációja vagyok!”

– hirdette híveinek a Teskándon élő férfi, aki több mint 300 fős szektát épített ki, melyben jelenleg is – állítása szerint – spirituálisan gyógyítja a megszállott híveit. A %% azonban megtudta, hogy fiatal híveivel gyógyítás helyett szexel, az adományokra szánt pénzt pedig magára költi.Behálózta a fiatal lányokat
A %Ripost% információi szerint a teskándi férfi a lepukkant jánkahegyi házában, illetve hívei lakásán tartott csoportos megbeszéléseket, szeánszokat, melyeken a betegséggel küszködő, gyógyulni vágyó hívőknek esélyük nyílik arra, hogy a „mesterrel” – akár 8 ezer forintot fizetve neki – 20 percet kettesben tölthettek, mely a férfi állítása szerint a gyógyulásukat szolgálta. Sokszor ezek során hálózta be az általa kiválasztott lányokat, akiket – elmondásuk alapján – agykontrollal befolyásolt, majd szexuális kapcsolatra késztetett.

„A szeánszain be kellett csuknunk a szemünket, miközben ő arról beszélt, hogyan legyünk jobb emberek, a világvégén pedig csak ő tud majd menteni minket. Miközben hallgattam, teljesen átvette az agyam fölött az irányítást. Ha tettem valamit, az jutott eszembe, mit szólna a mester, ha megtenném… – kezdte lapunknak Rebeka (késérése a nevét megváltoztattuk), majd így folytatta:

„Egy alkalommal félrehívott és a házába invitált. Azt hittem, félrement az életem és segíteni akar, ám a harmadik találkozás alkalmával azt mondta: csókoljam meg! Tudtam, hogy meg fog történni a csók és kérésére a szex is. Szinte hallottam, hogy

„ha ezt az Úr kéri tőlem, mégsem mondhatok nemet!”

Öt alkalommal voltunk együtt. Nagyon megalázó volt, de úgy éreztem, hogy a gyógyítások mellett a kevés szabadidejét is rám szánja és én milyen jogon kérném ki, hogy ezen változtasson.


S hogyan bukott le az álgyógyító?


Mindig azt mondta, azért nem tudunk együtt lenni, mert mennie kell a kórházba gyógyítani! Miközben egymást váltottuk a lányokkal… Akkor derült fény az egészre, amikor az élettársa, akit a segítő angyalának állított be, megunta, hogy folyamatosan megcsalja, és mindent elmondott nekünk, híveknek – magyarázta Rebeka.

 

„Kiderült, hogy a „mester” Teskándon egy igazi palotában élt, luxuskörülmények között, amit az adományokból épített fel…

De ne hidd, hogy itt véget ér a teskándi Jézus története! További izgalmas részleteket találsz a hétfői napilapban! Keresd az újságárusoknál!

címkék:
És ezeket olvastad már?