INSIDER

Perverzek zaklatják a nőket és gyerekeket

Rettegnek a nők és a gyerekek több meztelen, mutogatós perverz alak miatt Budapesten és környékén, sőt még a Nyírségben is beszámoltak arról, hogy ilyen emberrel találkoztak. A szemtanúk szerint idő kérdése, hogy bárkinek baja essen miattuk.
  • Szerző: Ripost

Félmeztelen biciklis mutogatta magát

Megdöbbentő felvételt tett közzé a rendőrség egy nyíregyházi férfiról, aki augusztus 9-én reggel 6 kor egy sétáló asszonynak mutogatta a nemi szervét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó:police.hu

A férfi biciklivel közlekedett, ám nem volt rajta nadrág, így aki mellett elhaladt, azt megbotránkoztatta. Az ismeretlent jelenleg is körözik, ellene szeméremsértés miatt indítottak eljárást.

Futónőre ijesztett rá egy perverz

Piliscsabán a helyiek szinte egymásnak estek, amikor egy nő a közösségi oldalán beszámolt egy perverz férfiról. Többen védték az idős, pucér férfit, mondván: évek óta csinálja, nem tehet róla, hogy ilyen. A nők többsége felháborodott, hiszen úgy tűnik senki nem tesz semmit a pucér férfi viselkedése miatt.

„Rendszeresen futok az erdő mellett„ – írta egy kommentelő.

„Gusztustalan, de ez volt már a harmadik alkalom, hogy a Dévényi Antal utca és az Arany János utca sarkán lévő ház udvarán egy férfi mutogatja a nemi szervét. Valaki tényleg erre izgul?! Felháborító! Ezen a szakaszok gyerekek és családok túráznak, tenni kell valamit, mielőtt valakivel tesz is valamit…”

A nő megdöbbenésére többen kiálltak a perverz mellett. Egy férfi például azt mondta, 20 éve csinálja, így akit zavar, ne nézzen oda.

„Úgy tudom, hogy festőművész a bácsi” – írta egy kommentelő. „Két évtizede csinálja ezt a „rémisztgetést”, egyszerűen ne nézzenek oda, és el van felejtve!”

Gyerekeknek mutogatja magát a békásmegyeri szatír

Fiatal lányokra ijesztett rá egy 30 éve körüli férfi Békásmegyeren. A helyiek szerint a férfi Csillaghegyen a Ráby Mátyás utcai parknál „vadászik” áldozataira, akiket megrémiszt. Édesanyák számoltak be az esetről, egyikük szerint felháborító a férfi viselkedése, így tenni kéne már valamit.

Fotó: Shutterstock A kép illusztráció

„A lányomra ijesztett rá ez a perverz. A rendőrségnek szóltunk, de jobb, ha több szemtanú is bejelenti, talán akkor történik is valami. A gyerek elmondása szerint magas, vékony testalkatú, copfos 30 év körüli. Nagy nyaklánc lógott a nyakában.” – tette közzé a helyi csoportban egy anyuka.

Otthonába hívja a gyanútlan kislányokat

A Gárdonyban élő szülők nagy része felbolydult, amikor egy tanárként dolgozó édesanya felhívta egy idős, furcsán viselkedő férfira a figyelmet.

„ A lányaim bicikliztek a nagy sétányon, a suli közelében, amikor megláttak egy hiányos öltözetű férfit. Az idegen almát kínálgatott a kicsiknek, majd belesúgott a fülükbe, hogy : „vegyetek almát, gyertek be hozzám”. A lányok megijedtek és hazajöttek. Őket is megviselte az eset, de én se tudok semmi másra gondolni. Ez a környék túl szép, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen perverz él itt” – mesélte az édesanya.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?