INSIDER

Pornófilmnézés a Covid alatt: Hevesi Kriszta elárulta, kikre hat rombolólag

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus elárulta, kikre lehet ártalmas a megnövekedett mennyiségű erotikus tartalom nézése.
  • Szerző: Ripost

A pandémia és a bezártság kihívás elé állítja a párokat, egyrészt sokkal több időt töltenek együtt és ez vitát generálhat, másrészt kevés szabadidős programlehetőségük van, ha kicsit „kikapcsolódnának” együtt. A Metropol megkérdezte, az ország szexológusát, hogyan vélekedik a párok viselkedéséről a járvány alatt, és választ kaphatunk arra a kérdésre is, hogy mikor lesz a legnagyobb esély partnerük hűtlenségére. De szót ejtett a sokszor tabuként kezelt pornófilmekről is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hevesi Kriszta

Fotó: Csányi István

A pornó reneszánsz korát éljük

„A pornófilmek gyors és biztos kielégülést, stresszlevezetést is segítő funkciójuk és változatos tartalmaik miatt a párkapcsolatban élőknél is intenzívebben vannak jelen egyfajta titkos éjszakai programként. Az egyedülállók számára pedig a legbiztonságosabb szexuális „kalanddá” váltak ezek a tartalmak, míg a legnagyobb rombolást a serdülő korosztályban okozzák„ – fejtette ki véleményét Kriszta a Metropolnak.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan rázhatod fel kapcsolatodat a pandémia alatt, illetve hogyan előzheted meg párod elhajlását, keresd a szerdai Metropolt terjesztőinknél vagy látogass vissza a metropol.hu-ra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?