INSIDER

Rajtakapta barátjával az élettársát, majdnem halálra verte a nőt a somogyi férfi

A megcsalt férfi agyba-főbe verte a nőt, aki életveszélyes állapotba került.
  • Szerző: Ripost

Erős felindulásban elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki olyan súlyosan bántalmazta a hűtlenségen ért élettársát, hogy azzal majdnem a halálát okozta.

Illusztráció

A férfit tavaly nyáron kereste fel az otthonában az egyik barátja, akinek családi konfliktusa miatt megengedte, hogy nála tárolhassa a dolgait, illetve a házában töltse az éjszakát. A két férfi az esti órákban italozni kezdett, közben csatlakozott hozzájuk a 45 éves férfi élettársa is, majd egy idő után az erősen ittas állapotba került vádlott aludni tért.

A férfi élettársa és a befogadott férfi ezután folytatták az italozást a konyhában, közben pedig szexuális vonzalom alakult ki közöttük. A ház ura azonban egy idő után felébredt, és a konyhába visszatérve félreérthetetlen helyzetben találta a nőt és vendégét.

A férfi ettől kiborult, és kifejezetten gátlástalan módon számtalan alkalommal megütötte, illetve megrúgta élettársát. A vendég férfi eleinte igyekezett lecsillapítani a barátját, de miután nem járt sikerrel, inkább távozott a házból.

A férfi a bántalmazást követően annak ellenére feküdt le aludni, hogy tisztában volt azzal, hogy az élettársa életveszélyben van. A sértett életét végül a reggeli órákban látogatóba érkezett hozzátartozói mentették meg, akik sérüléseit látva haladéktalanul értesítették a mentőket. A rendőrök a férfit még az eset napján őrizetbe vették, majd az ügyészség kezdeményezésére letartóztatták.

Az ügyészség végrehajtandó börtönt kért az azóta is letartóztatásban lévő férfira.

És ezeket olvastad már?