INSIDER

„Azt hittük, itt valaki meghal” – rémisztő videón, ahogy hatalmas balhé robbant ki Pécsett

Bottal támadt rá haragosaira egy férfi Pécsett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Durva verekedés tört ki szerda délután Pécsett, a Szigeti úton, amiről a Bors egyik olvasója videót is készített. A beszámolók szerint több férfi esett egymásnak azután, hogy jól összevesztek. Két kocsiból, először szóban kezdték fenyegetni egymást, majd kiszálltak, de az egyik résztvevő teljes gázzal tolatni kezdett, és összetörte a haragosa kocsiját. Itt szabadultak el az indulatok, a csoport egyik tagja egy fadeszkával esett neki a többieknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon megijedtünk, ordibálástól volt hangos a környék„ – mondta a Borsnak a szemtanú, akinek a teraszáról jól látszott, mi történik az utcán. „Előkerült egy fa léc is, azzal kezdte püfölni az egyik férfi a többit. Komolyan azt hittük, hogy itt valaki meg fog halni.”

Hamarosan érkezett a rendőrség

A verekedéshez többen is kihívták a rendőrséget, az egyenruhások percek alatt kiértek a helyszínre.

„A rendőrök a Szigeti úton, a Mol benzinkút közelében négy férfit fogtak el, majd állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 23 éves férfi szóváltásba keveredett három másik férfival, amelynek során kölcsönösen bántalmazták egymást. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás” – idézi a rendőrség közleményét a bama.hu.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?