INSIDER

Lecsapott a rendőrség: egy 14 éves lányt adott el szexmunkásnak Máté Salgótarjánban

Erőszakkal vette rá a lányt a prostitúcióra az a 24 éves salgótarjáni lakos, akit a Nógrád megyei rendőrök elfogtak. A hajnali órákban törtek rá a férfira a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi esetről számolt be a Nógrád megyei rendőrség. A salgótarjáni 24 éves P. Máté ellen indítottak eljárást, amiért egy fiatal lányt szexmunkásnak adott el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrség információi szerint 2020 végétől egészen 2021 tavaszáig az akkor még 13 éves lánnyal többször is lefeküdt.

A rendőrség a hajnali órákban csapott le a fiatal férfira
Fotó: Police

Ezt követően pedig idén áprilistól egészen októberig az ekkor már 14 éves tinit rendszeres előnyszerzés céljából erőszakkal arra kényszerítette, hogy Salgótarjánban szexuális cselekményeket végezzen más, az elkövető ismeretségébe tartozó férfiakkal.

Velük P. Máté egyezett meg többek között a szolgáltatás mibenlétében, az anyagi ellenszolgáltatás mértékében, amit ő maga vett át a kliensektől. A 14 éves lány több alkalommal tiltakozott a szexuális aktusok elvégzése ellen, ekkor P. Máté őt bántalmazta, ezzel kényszerítve a fiatalkorút akarata kielégítésére.

A férfi a pénzt teljes egészében saját saját megélhetésére fordította.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és Cserhát Mélységi Ellenőrzési Közterületi Támogató Alosztály munkatársai együttesen november 16-án a hajnali órákban összehangolt bűnügyi akció során a terheltet, valamint a sértettel szexuális aktust létesítő személyeket elfogták, előállították.

P. Mátét gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?