INSIDER

Rettenetes tragédia Kunmadarason: megszólalt a megölt kislány nagymamája

Kegyetlenül végzett 10 hónapos kislányával egy kunmadarasi nő. Szülei azonban állítják: nem ő a tettes.
  • Szerző: Ripost

Még mindig képtelenek elhinni T. Paula szülei, hogy lányuk megölte volna 10 hónapos unokájukat. Ahogy azt a is megírta, Paulát azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy annyira megverte a 10 hónapos kislányát, Hannát, hogy a gyerek a kórházba szállítása után négy nappal életét vesztette.

„Nagyon rosszul vagyunk, nem tudunk beszélni még a részletekről, kell egy kis idő, amíg nem szorul már össze a torkunk, nem ráz ki a hideg bennünket, ha csak rágondolunk erre az egészre” – mondta a Blikknek T. Paula édesanyja, aki azt is hozzátette, szerintük nem a lányuk, hanem az élettársa a hibás.

„Nem tudjuk, hogy miért bántotta Hannácskát, de Paula valószínűleg nem volt ott, amikor ez történt, mert megpróbálta volna a férfit megállítani. Imádta az unokámat – mondta a nagymama. – Nem tudom, miért bánthatta, mi válthatta ezt ki. Korábban is agresszívan viselkedett Paulával és Hannával is, de elcsavarta a lányom fejét...” – tette hozzá a gyászoló asszony. Azt is elmondta, hogy Paula azért tűrte el a bántalmazást, mert szerelmes volt – ezért költözött el a nő a kislányával együtt a kunmadarasi házba, ahol a tragédia történt. A bíróság szombaton elrendelte a gyanúsított nő letartóztatását.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?