INSIDER

Sok sorscsapás érte a rákos férfit, de most van minek örülnie

A Facebookon kért segítséget a nagybeteg Pap Sándor, eltört ugyanis a szemüveglencséje. Az összefogás ereje pedig ismét bizonyított, alig pár nap alatt összegyűlt neki a lencse ára.
  • Szerző: Ripost

A fiatal férfi rákkal küzd, emellett nagyon szerény körülmények között él egy kis településen, Tófalun. Amennyire az ereje engedi, dolgozik, de
nagyon be kell osztania minden fillért. Nincsenek olyan hozzátartozói, akikre támaszkodhatna. Sándor halláskárosult és nagyon rosszul lát, nemrég viszont eltört a szemüvege. Nem volt pénze arra, hogy megcsináltassa. Ám ismét bebizonyosodott, hogy nagy az összefogás ereje, és alig két nap alatt összejött az új lencse ára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pap Sándor

„Nagyon hálás vagyok ezért az embereknek, el sem tudom mondani, hogy mennyire! Szeretném ezúton is megköszönni” – mondta a -nak, majd azt is hozzátette: már járt is az optikusnál, és készül az új
lencse.

Sándor a templomban, megígérte az imát ... Fotó: Pap Sándor

„Amikor segítséget kértem az emberektől azt ígértem, hogy mindenkiért, aki segít nekem, elmondok egy imát. Ezt meg is tettem” – hangsúlyozta a fiatalember, aki egyébként fotókkal és számlákkal igazolta jótevőinek, hogy valóban arra költi a pénzt, amire adták.

És ezeket olvastad már?