INSIDER

Sokkal fiatalabb szerelme miatt ölt a kamunagykövet

M. László a gyanú szerint több millió forintért mérgezte meg a saját nagybátyját és nagynénjét, előbbi el is hunyt. Ismerőseitől a Ripost úgy tudja, „az új asszonyra” kellett a pénz.
  • Szerző: Ripost

„Nőt nem pénzzel kell megtartani szerintem” – mondta a -nak a gyógyszerezős gyilkos egyik ismerőse. Mint arról szombati számunkban beszámoltunk, az 58 éves M. László 26 éves élettársával együtt gyógyszerek túladagolásával megmérgezte 85 éves nagybátyját és nagynénjét, hogy hozzáférjen a bankszámlájukon tartott millióikhoz. Az idős férfi a kórházban a kezelés ellenére el is hunyt. A nőt a rendőrök július 22-én elkapták, az elfogatóparanccsal körözött László szombaton bukott le egy rendőri ellenőrzés során egy debreceni benzinkúton.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lapunk elérte a férfi egyik ismerősét, aki megerősítette a korábbi információit: M. László notórius hazudozó volt, bár még a Dunaújvárosi Televíziónak is adott egy riportot, mint ENSZ békenagykövet, de ezt is csak kitalálta magának. A férfi másfél évvel ezelőtt ismerkedett meg a nála 32 évvel fiatalabb Andreával, az ismerős szerint ezután szabadult el a pokol.


„László szerelmes lett, és pénzzel akarta meghódítani a nőt, szerintem ezért próbálkozott egyre durvább dolgokkal” – mondta az ismerős, aki valószínűnek tartja, hogy László az általa működtetett alapítványba befolyó pénzekkel sem tud majd elszámolni. A gyilkos páros mindkét tagját letartóztatta a bíróság. Kettejüknek volt egy közös gyermekük is, egy kisfiú, de mindkettejüknek voltak gyerekeik az előző kapcsolataikból is. Lapunk úgy tudja, a kisgyermeket a már nagykorú testvérénél helyezték el.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?