INSIDER

Sokkoló részletek: brutális kegyetlenséggel végzett Zsuzsannával a férje

A férfi azt hitte, Zsuzsannát megszállta az ördög, ezért mindenképp végezni akart vele.
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes gyilkosság rázta meg még tavaly ősszel a Pest megyei Érd települését, amelynek ügyét csütörtökön tárgyalták a Budapest Környéki Törvényszéken, és rögvest ítélet is született. K. Zsolt még 2012-ben vettek feleségül párját, Zsuzsannát. Boldogan éltek, azonban nem volt egyszerű a kapcsolatuk. A férj ugyanis 2010 óta bipoláris affektív zavarban szenvedett, amely miatt folyamatosan gyógyszeres kezelésre szorult. A betegségét azonban nem vette komolyan, és sajnos ez vezetett a szörnyűséges tragédiához.

Zsolt a gyógyszereit rendszertelenül szedte, és az orvosi kezeléseit is elhanyagolta. Erre a párja is figyelmeztette, Zsuzsanna többször is kezdeményezte férje orvosi ellátását. 2019 szeptemberében Zsolt mentális állapota romlani kezdett, ezért a kezelőorvosa munkaképtelennek nyilvánította, majd októberben új gyógyszert írt fel neki. Az állapota azonban inkább tovább romlott. November 7-én újra felkeresték a háziorvosukat, és a férj megint új készítményeket kapott. Zsolt még aznap különböző kapszulákat vett be, amelyek egyértelműen befolyásolták a mentális állapotát.

Ezt a tárgyalásán is elismerte, amelyen távmeghallgatáson, videós kapcsoláson keresztül vett részt. Maszkot viselt a tárgyalóban, és végig nyugodtnak tűnt. Noha szűkszavú volt, de mindent beismert, és elfogadta az ítéletet.

BRUTÁLIS RÉSZLETEK: ÍGY VÉGEZTE KI FELESÉGÉT

Zsolt a gyilkosság hajnalán rendkívül dühös lett, és úgy érezte, hogy a felesége korlátok közé szorítja. Szólítgatta Zsuzsannát, azonban furcsa gondolatok szállták meg az elméjét. Úgy érezte: a felesége maga az ördög, aki rajta keresztül személyesen szól hozzá, ezért végezni kell vele.

Magához vett egy 16 és fél centi pengehosszúságú kést, majd többször is megszúrta. Egy nyaki vágás volt a végzetes, ami a feleség halálához is vezetett. Ez azonban még nem volt minden.

Zsolt egy sólámpát is megragadott, amivel brutális ütéseket mért a nő koponyájára. Ezt követően nejlonzacskót és tollat tömött felesége szájába, majd összekötözte a kezeit. Végezetül papírpénzt szórt a nőre és megpróbálta felgyújtani, de nem járt sikerrel.

A bírósági tárgyaláson kiderült, hogy Zsolt azonnal jelentkezett az Érdi Rendőrkapitányságon, amint tettének tudatába került – írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?