INSIDER

Sokkoló részletek derültek ki Ádám és Krisztián haláláról

A két fiatal brutális motorbalesetben vesztette életét Thaiföldön.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt a %% is megírta, szörnyű balesetet szenvedett két magyar férfi Thaiföldön. Motorjukkal egy kisbuszba rohantak. Ádám és Krisztián életét nem tudták már megmenteni, egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik férfi a kórházban hunyt el.

Helyi hírek szerint a motort a 30 éves Ádám vezette, mögötte ült barátja, és egyben kollégája, a 35 esztendős Krisztián. A Toyota furgon éppen a főútról akart lekanyarodni, amikor Ádám belerohant a BMW motorral.

Az ütközésnek olyan borzalmas ereje volt, hogy a motorral együtt be­zuhantak a furgon ablakán, egy bent ülő japán üzletembernek, Tatsuro Takaokának csapódtak. A rendőrök így találtak rájuk. Ekkor Ádám már nem élt, azonban Krisztián életét még próbálták megmenteni, de hiába. A rendőrök csak a náluk talált holmikból, laptopból és az iratokból tudták azonosítani a két magyar férfit.

A furgont vezető Permsak Yainoi volt az egyetlen, aki megúszta a balesetet: azt mondta, hogy a motor hirtelen tűnt fel a láthatáron, szinte reagálni sem volt ideje. Az eset tisztázása érdekében a férfit még többször kihallgatják.

Ádám és Krisztián nem turistaként érkeztek Bangkokba, mindketten kint éltek. Egy utazásszervező cég alkalmazottjaiként dolgoztak, Krisztián mérnökként érkezett az országba.

"Sokkolt, amikor megtudtam, hogy Krisztián az egyik áldozat, egy nagyon kedves embernek ismertem meg. Programozóként dolgozott a cégnél, nagyon szerette a munkáját és Magyarországon élő családját" – mondta a Borsnak egy gyászoló ismerős.

A lap úgy tudja, a két férfi egy ideje ismerte egymást, a baleset előtt napjukat is együtt töltötték.

"Ádám imádta a motorokat, egyet árult is kint Bangkokban. Ha jól tudom, ezt a BMW-t is márciusban vette. A bangkoki forgalom életveszélyes, de Ádám nem először vezetett benne, nem volt óvatlan sem, elképzelni sem tudom, hogy történhetett ez meg" – mondta Ádám egyik barátja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?