INSIDER

Sokkoló részletek derültek ki: kegyetlen szexragadozó ölte meg Henit

A kegyetlen férfi több kamaszt megvert és megerőszakolt, volt, akit teherbe is ejtett.
  • Szerző: Ripost

Brutális dolog derült ki arról a férfiról, akit életfogytiglani börtönre ítéltek, mert kegyetlenül megkínozta, agyonverte, majd mélyhűtőbe rejtette Sz. Henriett családanya testét Angliában.

A 38 éves Zahid Younnis 2004-ben feleségül vett és teherbe ejtett egy mindössze 14 éves lányt, amiért börtönbe zárták. Ahogy szabadon engedték, ott folytatta, ahol abbahagyta: hiába vették jegyzékbe a szexuális bűnelkövetők listáján, több fiatalkorút is megrontott és vert, több évet ült nemi erőszakért. 2011-ben sittelték le legutóbb, akkor azért, mert egy kamaszt ismét teherbe ejtett, több helyen eltörte a kezét, és bezárta egy lakásba.

A férfit négy éve engedték szabadon, ekkor ismerkedett meg Henivel, akit először behálózott, majd fogva tartott és agyonvert. A testét ezután rejtette a külön erre a célra vásárolt mélyhűtőbe, amit illatosítókkal is teleaggatott, nehogy lebukjon, sőt telepakolta csecsebecsékkel is, hogy kevésbé legyen feltűnő.

Célját elérte, mivel éveken keresztül nem derült ki, mit rejt a hűtő, még akkor sem bukott le, amikor – ismert szexuális bűnelkövető lévén – a rendőrök többször is megfordultak a lakásán ellenőrzés céljából. Ilyenkor mindig, alig pár centire haladtak el a Henriett testét rejtő fagyasztó mellett.

A férfi végig közömbös volt a tárgyaláson, ártatlanságát hangsúlyozta, az ítélethirdetésre pedig nem volt hajlandó elmenni. A bírónő az ítélet meghozatala után üzent neki – írta a Bors.

„Ebben a teremben senkit nem fog meglepni, hogy a vádlott tagadja tetteit. Azonban, míg ő a cellájában ül, az alábbi ítélettel üzenek neki, hátha valamikor lesz bátorsága elolvasni, hogy miért is döntött a bíróság az életfogytiglani börtönbüntetés mellett” – mondta el a bíró asszony.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?