INSIDER

Sokkot kapott a kislány a tápiósági pedofiltól

Sérelmezik a szülők, hogy nem tájékoztatta őket senki a tápiósági, hat kislány molesztálásával gyanúsított „Papa” hazaengedéséről, ezért a gyermekeiket nem tudták lelkileg felkészíteni rá, hogy bármikor találkozhatnak vele. Az egyik kislány a buszon kapott sokkot, amikor meglátta Sz. Sándort.

Felbolydult Tápióság, amióta kiderült, hogy a bíróság hazaengedte Sz. Sándort, aki maga is elismerte, hogy szexuálisan zaklatott kislányokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Köpni-nyelni nem tudtam, amikor megláttam a „Papát”

– mondta Krauzné Hargitai Hajnalka.

Fotó: Ripost

– Éppen a lányomat vittem a reggeli busszal iskolába, és amikor felszálltunk, észrevettük, hogy ő is ott üldögél. Reméltem, hogy Vivi nem veszi észre, de sajnos meglátta és pánikrohamot kapott.

Lapunk információi szerint az ügyben érintett lányok többsége azóta is pszichológushoz jár. Az édesanyák szerint azonban ez sem használ, ha nap mint nap látniuk kell a zaklatójukat.

– Mélyen felháborít, hogy bennünket nem figyelmeztettek, hiszen Sándor a szomszédságunkban lakik

– folytatta az anyuka.


A lányom a történtek óta fél iskolába menni, most pedig már ki se akar lépni a házból. Többször kihallgatta a lányokat pszichológus, mindig azt mondta a szakember, hogy élményszerűen mesélik el a történteket. Mégis hazaengedik közéjük ezt az embert!

A bíróság a bűnügyi felügyelet elrendelésekor a férfi 68 éves életkorára és betegségeire volt tekintettel, engedéllyel járhat a kezelésekre. Megtiltották ugyanakkor, hogy áldozataival bármilyen kapcsolatot kezdeményezzen. Amikor lakásán kerestük, akkor sem volt otthon.

Görkorcsolya volt a csali

Ahogyan azt a elsőként megírta, tavaly derült fény a bűnügyre. Sz. Sándort a helyiek gyerekszerető ezermesternek tartották, megjavította a lányok játékait, görkorcsolyáját, szívesen vigyázott rájuk, néha még nála is aludtak. Az egyik lány barátnője mesélte el otthon, hogy amikor a görkorcsolyáját javította a „Papa”, benyúlt a bugyijába és simogatta a nemi szervét. Ezután derült ki, hogy hat kislányt hónapok óta molesztál. Szeptemberben beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?