INSIDER

Sokkot kaptak a sofőrök az M1-esen: ilyet még sosem láttak a magyar utakon

Döbbenetes felvételeket készítettek arról, ami az autópályán történt hétfő délután. Végül a rendőröknek kellett beavatkozniuk.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái rögzítették a megdöbbentő esetet hétfő délután: miután egy kamionos baleset miatt lezárták az M1-es autópályán a külső sávját, és három kilométeres torlódás alakult ki, egy fiatal férfi úgy döntött, e-rollerével folytatja tovább útját. Sokkot kaptak a sofőrök az M1-esen.

Sokkot kaptak a látványtól a sofőrök az M1-esen

Sokkot kaptak a látványtól a sofőrök az M1-esen

Így aztán Bicske közelében, ahol a legtöbb logisztikai raktár található, tehát a kamionos forgalom garantált, a rolleres férfi a leállósávban próbált haladni – bár a felvétel alapján sokra nem ment az életveszélyes mutatványával, mert minden autó elrobogott mellette. A férfi tettétől rengetegen sokkot kaphattak, abszolút életveszélyes volt, amit csinált.

A Magyar Közút útellenőre, miután elment mellette a rolleres, azonnal értesítette a rendőrséget, a bicskei mérnökség diszpécserei pedig folyamatosan nyomon követték a férfit. A fiatalember viszont a következő lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, a kiérkező rendőrök nagy szerencséjére ott már nem találták meg.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?