INSIDER

A soroksári futónő gyilkosa a tévé miatt őrjöngött, ez lett a vége

R. Szilveszter azért akadt ki, mert elromlott a távirányító. Durva, mit művelt a cellában.
  • Szerző: Ripost

R. Szilveszter azon dühödött be, hogy nem úgy működik a televízió, ahogy azt ő elképzelte. A készülék távirányítója elromlott, így nem tudott csatornát váltani és a hangerőt szabályozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezen annyira kiakadt, hogy dühöngeni kezdett és nekiesett a készüléket védő plexifalnak – tudta meg a Blikk.

Fotó: ripost

 

A kamerán az őrök észre vették a dühöngő rabot és rögtön oda siettek lecsillapítani.

„15 nap magánzárkával fizet védencem a rongálás miatt. Itt teljesen egyedül van, nem nézhet televíziót és a könyvek közül sem nagyon válogathat, egyedül a Bibliát forgathatja. Nagyon bánja már tettét, hiszen már éppen kezdett megnyugodni, miután elhelyezték mellőle volt cellatársát, Dér Csabát ”- mondta a Blikknek R. Szilveszter védője, Dr. Lichy József.

Mint ahogy a megírta, nemrég egy börtöncellába került R. Szilvesztert, a soroksári futónő gyilkosa és D. Csaba, a nemzetközi hírű bérgyilkos. A párosítás pedig úgy tűnik nem vált be, ugyanis a két nehézfiú képtelen volt kijönni egymással.

Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én találták holtan Soroksáron, egy bokros, fás részen. Gyilkosa megerőszakolta és egy kötéllel megfojtotta. A kezeit hátrakötözte, magához vette mobiltelefonját, a fülhallgatóját, és elmenekült. A hajléktalanként élő R. Szilvesztert a DNS-mintája alapján találták meg öt évvel később. Kiderült, a gyilkosság után egy hónappal betörések miatt börtönbe került. A korábban hajléktalanként élő férfi nem tett vallomást.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?