INSIDER

Sokkoló idill: szelfizett várandós feleségével, mielőtt lelökte a szikláról

Előre kitervelte neje meggyilkolását egy török férfi: balesetbiztosítást kötött a nőnek, majd lelökte egy szikláról a várandós asszonyt.
  • Szerző: Ripost

A 40 éves Hakan Aysal és 32 éves, 7 hónapos terhes felesége a törökországi Pillangó-völgyben nyaraltak 2018-ban. Az asszony egyik nap lezuhant az egyik szikláról, a nő és a magzat is azonnal életét vesztette. Kiderült: a férj lökte le a szikláról várandós feleségét a biztosítási díjért.

Hakan előre kitervelte a gyilkosságot. A férfi balesetbiztosítást kötött halála előtt a nőnek, amelynek ő volt az egyetlen kezdeményezettje. Valószínűleg a helyszínt is előre kiválasztotta. A lökés előtt három órát ültek a sziklán, a férfi több romantikus fotót is készített kettejükről. A most nyilvánosságra került képeket ITT nézheted meg.

Lelökte egy szikláról várandós feleségét

Képünk illusztráció (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Az ügyészség szerint azért várt ennyit a férfi a sziklán, hogy megbizonyosodjon róla, egyedül vannak, és tettének nem lesz szemtanúja. A nő családja arról beszélt, hogy amikor autóval mentek a hullaházba, Hakan egyáltalán nem tűnt szomorúnak.

A férfi nem sokkal a haláleset után igényelte a biztosítói díjat, de amikor megtudták, hogy nyomozás folyik az ügyben, elutasították kérelmét. Hakan előzetes letartóztatásban van, a nyomozás még mindig tart.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?