INSIDER

Szétszóródtak a migránsok Bugyiban

Egész éjjel ugattak a kutyák és szirénáztak a rendőrautók a Pest megyei településen.
  • Szerző: Ripost

„Kedves Bugyi lakosok! 15 migránst keres a rendőrség a faluban, mindenki zárjon be mindent, kutyákat az udvarra kiengedni és kapcsolják be a riasztókat” – szólt a figyelmeztetés az interneten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A Pest megyei faluban az éjszaka rendőrök igazoltattak egy kamiont, amiről 15 fiatal migráns ugrált le és széledt szerte a faluban.

„A kutyák egész éjjel ugattak és a rendőrök szirénázása még éjjel is hallatszott. Én nem tudtam, hogy migránsok, azt láttam, hogy két ember – fekszik a földön megbilincselve egy kamion mellett. A kamion oldaláról le volt vágva a ponyva„- mesélte a -nak egy közelben lakó nő. Ő reggel értesült a szomszédoktól, hogy migránsok lepték el a falut.

Kedden délben a munkatársai már nem láttak rendőröket a faluban, a vadászok és a mezőőrök a közeli erdőben, nádasban keresik a migránsokat. A helyiek úgy tudják, hogy három embert sikerült elfogniuk a rendőröknek és a kamionsofőr is elmenekült.Én egyedül élek, félek, de azt remélem, hogy a mezőn keresztül már rég messze járnak”-mondta egy idős nő, aki csak egy utcányira lakik a Rádai-Kossuth saroktól, ahol a kamiont megállították. Kedden délben már nem volt rendőri jelenlét a faluban, a vadászok és a mezőörök a közeli erdőben, nádasban keresik a migránsokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?