INSIDER

Sziréna szakította félbe az esküvőt

Azoknál, akiknek hivatásuk az életmentés, nagy az összetartás – nemcsak a bajban, az örömben is. Erről árulkodnak azok a fényképek, amik egy tűzoltó- és egy mentős lakodalomról szólnak.
  • Szerző: J.J.

 

Bittmann Viktória és Bereczki Bence, akik a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon ismerkedtek meg, hagyományos tűzoltó-esküvőt tartottak.

Már a lánykérés is rendhagyó volt: Bence tavaly decemberben hajnalban villogó tűzoltóautóval érkezett, hogy eljegyezze szerelmét.

Ekkor már négy éve voltak együtt Vikivel, aki pszichológus asszisztensként dolgozott a debreceni katasztrófavédőknél. Ma már máshol dolgozik, de a tűzoltó-kötelékek erősek.

Az esküvő és a lagzi Berettyóújfalun volt húslevessel, birkapörkölttel, töltött káposztával és táncoslábú tűzoltókkal. Bence szolgálati helyére, a debreceni laktanyába is ellátogattak, hogy a hagyományokhoz híven készítsenek néhány fényképet.

A mentők egyik munkatársukat adták férjhez, és ebből az alkalomból szalagokkal, masnikkal díszítették fel a mentőautót.

 

Így akarták meglepni fiatal bajtársnőjüket, mielőtt a Józsefvárosi Mentőállomás egyik kiváló ápolója beköti a fejét. Sajnos azonban az ünnepség nem tartott sokáig: esethez riasztották a meghatódott menyasszonyt és egységét.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?