INSIDER

Szívmelengető: telefonszerelőnek álltak a jászapáti rendőrök

A járőrök egy aggódó család kérésére látogattak meg egy idős asszonyt. Sőt még a hiba elhárítását is vállalták.
  • Szerző: Ripost

Telefonon kértek segítséget november 14-én, az esti órákban a jászapáti rendőröktől azok a budapesti hozzátartozók, akik már egy ideje nem érték el a nagymamát. A nagy távolság miatt telefonon tartották egymással a kapcsolatot, azonban egy ideje kikapcsoltat jelzett a készülék, és nem tudták, hogy mi történhetett az idős szülővel.

A Jászapáti Rendőrőrs két beosztottja azonnal elindult, majd megjelent a megadott címen, ahova nem volt egyszerű a bejutás, mivel a csengő sem működött. Az egyenruhások az ablakon kinéző hölgynek igazolták magukat és megnyugtatták, hogy segíteni jöttek. Amikor beengedte őket, az idős asszony meglepettségében csak annyit tudott mondani: „Maguk tényleg azért jöttek, hogy megnézzék, jól vagyok -e?”

A hölgy kérdésükre elmondta, hogy a telefont elejtette, ami ennek következtében szétesett, és nem tudta hogyan kell összerakni. A rendőrök pillanatok alatt üzembe helyezték a készüléket, és segítettek annak bekapcsolásában. Az első hívás a segítséget kérő családnak szólt, akik a még ott lévő rendőröknek köszönetet mondtak a gyors és segítőkész intézkedésért – írja a Police.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?