INSIDER

Szívszorító: az utolsó pillanatban is a gyermekeit védte az anya, akire rázuhant egy férfi

Összeroppant a gyásztól annak a fiatal nőnek a családja, aki tragikus körülmények között vesztette életét.
  • Szerző: Ripost

B. Erzsébet éppen lépett ki két kisgyermekével házuk bejárati ajtaján, amikor rázuhant B. János, aki az épület 14. emeletének folyosói erkélyéről a mélybe vetette magát. Egyikük sem élte túl. Úgy tudni, a 14. emeletről leugró férfi szerelmi bánatában hozta meg végzetes döntését. János légkondicionálót szerelni ment a házba, ám közben kaphatott egy hívást, ami mindent megváltoztatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Móricz István
Bors

Erzsébet hároméves kislánya és a babakocsiban fekvő másik gyermeke nem sérült meg. Az asszony férje pár lépéssel lemaradva jött ki a házból.

„Egy hatalmas ordítást, majd egy puffanást hallottam. Gondolom, a férfi kiabált, amikor kivetette magát. Ezután már csak azt láttam, hogy Gábor próbálja leszedni Zsókáról a mozdulatlan testét„ – idézte fel a drámai pillanatokat egy szemtanú a Blikknek.

Az ismerősök nem tudják felfogni, hogy egy ilyen képtelennek tűnő balesetben kellett elveszíteniük Erzsébetet. Van, aki szerint az édesanya még az utolsó, valószínűleg reflexszerű mozdulatával is gyerekeit védte, ezért nem sérültek meg a kicsik. Hallhatta a férfi kiáltását, felnézett, és talán megpróbálta ellökni magától a kicsiket.

„Ők soha sehova nem mentek egymás nélkül. Én még ilyen erős szövetséget, mint az övék, nem láttam. Amikor anya lett, hiába volt bármilyen fáradt, ragyogott a boldogságtól” – mesélte sírással küszködve Erzsébet egyik ismerőse.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?