INSIDER

Szívszorító felvétel: így emlékeztek meg a kalandparkban tragikusan elhunyt diákról

Az esti órákban számos diák, szülő és pedagógus gyújtott gyertyát és rótta le kegyeletét a tragikus balesetben elhunyt tanuló előtt.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, súlyos baleset történt Gyöngyösfaluban, egy kalandparkban csütörtök délután. A vaol.hu úgy tudja, egy kirándulócsoport volt az egyik kötélpálya elején, amikor egy fatörzs kidőlt, amire a pallók és a kötél is rögzítve volt. Egy 16 éves keszthelyi fiatal a helyszínen életét vesztette, egy másik tanulót súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Keszthelyi Televízió közösségi oldalán újabb információkat közölt: a Vajda János Gimnázium egyik osztálya az érintett. Az esti órákban számos diák, szülő és pedagógus gyújtott gyertyát és rótta le kegyeletét a tragikus balesetben elhunyt tanuló előtt, erről egy szívszorító videofelvételt is közzétettek:

Együttérzését fejezte ki közösségi oldalán Keszthely polgármestere. Nagy Bálint úgy fogalmaz: „Megrendülve értesültem arról a tragikus hírről, hogy a mai napon balesetben életét vesztette egy tanuló a Vajda János Gimnáziumból. Fájdalmas volt látni a gyászoló gyerekeket az iskola előtt, ma este. Mélyen együtt érzek a családdal.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?