INSIDER

Fotók a helyszínről, szombaton kezdődik a Vadászati Világkiállítás

Szeptember 25-én szombaton nyitják meg az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítást a HUNGEXPO-ban. A szervezők mindenkit szeretettel várnak a megnyitóra.
  • Szerző: Ripost

A Vadászati kiállítás szeptember 25. és október 14. között várja majd a látogatókat. A számtalan program mellett izgalmas bemutatók színesítik a palettát: lovasok, solymászok, hagyományos puskákkal vadászók, íjászok szórakoztatják majd a közönséget és még sok más különleges attrakció is látható lesz, úgyhogy mindenképp érdemes lesz kilátogatni a HUNGEXPO-ba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Az ünnepélyes megnyitó szombaton fél 10-kor kezdődik, Kovács Zoltán államtitkár és Habsburg-Lotharingiai Károly főherceg a világkiállítás fővédnökének beszédével. Ezt követően beszédet mond Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és George Aman a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács (CIC) elnöke is.

Fotó: Ripost

Néhány fontos információ a közlekedésről:

A szervezők javasolják a közösségi közlekedés használatát, hogy a Világkiállítás látogatói a lehető leggyorsabban juthassanak el a rendezvény központi helyszínéül szolgáló HUNGEXPO-ra. Mindenkit kérnek, hogy indulás előtt a Világkiállítás honlapján tájékozódjon a kijutási lehetőségekről.

Fotó: Ripost

A dugók és az autók feltolódásának megelőzése érdekében a rendezvény 20 napja alatt a HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út nem közelíthető meg személygépkocsival.

Fotó: Ripost

A HUNGEXPO megközelíthető a BKK járatai közül az Örs vezér térről (2-es metróvonal) induló 10-es busszal, vagy a Pillangó utcai metrómegállótól (2-es metróvonal) egy kényelmes sétával. A rendezvény a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából induló 37 vagy 37A villamossal is könnyen elérhető.

Fotó: Ripost

Díjmentes a kijutás a Volánbusz által biztosított elektromos autóbusz-járatokkal. A Világkiállítás logójával ellátott autóbuszok 5 útvonalon közlekednek naponta 8 és 20 óra között.

Fotó: Ripost

További részletes információ a HUNGEXPO megközelítési lehetőségeiről és az utazási kedvezményekről itt olvasható: https://onewithnature2021.org/megkozelites

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?