INSIDER

Szomorú videó, így néz ki most a Sziget Fesztivál helyszíne

Ha nincs a koronavírus, ma kezdődött volna a rendezvény.
  • Szerző: Ripost

Ha nem szól közbe a koronavírus-járvány, akkor ezen a napon kezdődött volna a Sziget Fesztivál. A nemzetközi látogatottságú rendezvény szervezői azonban úgy döntöttek, hogy rendhagyó módon elindítják a Sziget Together Online hetet, ahol saját otthonunkból újra átéljük majd a Sziget életérzését!

Az első nap alkalmából a csodálatos, ám most üresen kongó Óbudai-szigeten tartottak egy kis virtuális körbevezetést. A helyszínt, ami egyébként már 1993-óta nyújt otthont a fesztiválnak. Érdekesség, hogy a fesztivál történetében először fordul elő, hogy elmarad a rendezvény.

„Eljött a nagy nap, indul a Sziget Together Online hét!
Az első nap körbenézünk a gyönyörű Szigeten ahogy most láthatjátok, megismerhetitek a Sziget első évtizedének fellépőit, bemutatjuk a kedvenc művészeti installációinkat este pedig visszanézhetitek velünk a The Kooks 2018-as Sziget koncertjét!” -írta a Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán.

A Sziget Together Online hét során egyébként este 9-től live streameken keresztül fognak szólni a korábbi évek kedvenc koncertjei, de lesznek nyereményjátékok is, különleges videós tartalmak, megmutatják milyen most az élet a Szigeten a lakók nélkül, de ígéretük szerint megmutatják az elmúlt 27 év legkülönlegesebb pillanatait is.

Today is the day – Sziget Together Online is finally kicking off!
On our first day together, we will take a look around...

Közzétette: Sziget Festival Official2020. augusztus 5., szerda

 

(Blikk)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?