INSIDER

Szörnyen megijedt az anyuka: kis híján drogos tűbe tenyerelt a kisfia Kispesten

Felháborodottan tette közzé a Facebook-on egy édesanya egy injekciós tű fotóit, amibe majdnem beletenyerelt a kisfia. A tűt használat után egy parkban hagyta gazdája egy a gyerekek és felnőttek által is kedvelt betonkerítésen.
  • Szerző: Ripost

„Fő utca vége és Kisfaludy közötti területen vigyázzatok! Kisfiam minden nap, ovi előtt és után itt figyeli a csigákat és a gombákat, a betonlap szélére pakolja, oda támaszkodik a kis kezével.. ma ez várt minket reggel! Te nyomorult, ha olvasod: remélem a következő az „aranylövésed” lesz!” – írja felháborodottan egy Facebook csoportban Somlai Ildikó, akit lapunk is megkeresett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Somlai Ildikó

„Ez errefelé már rendszeres sajnos. Többen, akik a közelben laknak is panaszkodnak, hogy szerte-széjjel hevernek a drogos tűk mindenfelé. Az én kisfiam pl. szeretett játszani a Templom téri szobornál is, de ott is ez a helyzet. Konkrétan az orrunk előtt lőtte be magát egy pasi a múltkor, oda többet nem is viszem” – panaszolta munkatársunknak, majd azt is hozzátette: örül neki, hogy nagyobb nyilvánosságot kap az ügy, mert a helyzet már tarthatatlan a környékükön.

A helyszín
Fotó: Somlai Ildikó

A parkban egyébként ezen a kőkerítésen rendszeresen szeretnek megpihenni a felnőttek, a gyerekek pedig játszani, még belegondolni is rossz, mekkora baj történne, ha valaki véletlenül beleül vagy beletenyerel egy ilyen tűbe.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?