INSIDER

Szörnyű állapotban találtak László holttestére, furcsa eset a halála előtt

A férfi a rendőrség szerint öngyilkos lett, miután megkéselte főbérlőjét, de ezt a család nem akarja elhinni.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség szerint önkezűleg vetett véget az életének, de a családja elképzelhetetlennek tartja, hogy saját magát gyújtotta fel a lakásában T. László. A 44 éves férfi felismerhetetlenségig összeégett holttestére egy késeléses vita után találtak Kisújszálláson.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Értetlenül áll a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban, Kisújszálláson T. László családja a férfi brutális, és egyben számukra megmagyarázhatatlan halála előtt. Szerettük tegnap hajnalban összevitázott a vele egy épületben, de külön lakrészben élő főbérlőjével, még egy kés is előkerült. László egy gyúlékony anyaggal leöntve halálra égett a fotelban ülve. A rendőrség álláspontja szerint éppen ő támadt késsel a főbérlőre, majd végzett magával, de a hozzátartozói biztosak benne: gyilkosság történt.

„Felesége és gyermekei sem voltak, minden reggel átment a két házzal odébb élő édesanyámhoz, de tegnap nem jelentkezett. Az utcára kiérve megláttuk a sok rendőrt. Azt mondták, Laci gyúlékony anyaggal – vélhetően benzinnel vagy gázolajjal – leöntve, halálra égve ül egy fotelban. A rendőrök nem tanácsolták, hogy megnézzük” – magyarázta a szerencsétlenül járt férfi egyik, neve elhallgatását kérő családtagja a Borsnak.

A rendőrség arról tájékoztatott: a jelenlegi adatok szerint a későbbi áldozat hajnali háromkor a lakhelyén egy késsel, több alkalommal megsebesítette a főbérlőjét, majd a ház egyik helyiségében önkezűleg vetett véget életének. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a főbérlő könnyű sérülésekkel megúszta.

„Úgy tudjuk, a főbérlő azt mondta, hogy egy vita után Laci magát öntötte le és gyújtotta meg, de véleményünk szerint erre nem lehetett semmi oka. Amióta tavaly szabadult a börtönből, megpróbált normálisan beilleszkedni. Nagyon szeretett élni, szórakozni, és munkát is kapott” – tette hozzá a gyászoló rokon. Leszögezte: kizártnak tartják az öngyilkosságot, s nem fogják annyiban hagyni a dolgot.

A Jász-Nagykun-Szolnok Me­gyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?