INSIDER

Szörnyű családi titok derült ki a kecskeméti rendőrség emeletéről kiugrott férfiról

A lánya szexuális zaklatással vádolta a férfit, azért kellett a rendőrökkel beszélnie.
  • Szerző: Ripost

A Bors újabb információ birtokába jutott annak a férfinak az ügyében, aki kedden kiugrott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kecskeméti épületének ötödik emeleti ablakából. Informátoruk szerint C. Lajosnak állítólag azért kellett a rendőrökkel szembenéznie, mert 18 éves lánya azzal vádolta meg, hogy szexuálisan zaklatta őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció

A férfi testvére azonban elképzelhetetlennek tartja a vádakat:

„Biztos vagyok benne, hogy soha nem tett volna ilyet, hiszen jól ismerem – mondta megtörten a férfi húga, C. Zsuzsanna a Borsnak. – Bár jó ideje nem volt köztünk szoros a kapcsolat, ilyet nem tudok elképzelni a bátyámról. Erről az egészről semmit nem is tudtunk, mert mi nem vagyunk kapcsolatban a lányával a Facebookon”.

„A napokban tudtuk meg, hogy a lánya mivel vádolja, és azt is, hogy a bátyám már két hete is megpróbálta megölni magát, de akkor nem sikerült neki” – mesélte Zsuzsanna.

Zsuzsannát a rendőrség értesítette a történtekről, de már előtte érezte, hogy valami nincs rendben.

„Még mielőtt a rendőrség telefonált volna, volt egy rossz előérzetem. Valami ideges feszültség lett úrrá rajtam. Mikor a rendőrség felhívott, tudtam, hogy nagy a baj. Úgy tudom, több mint húsz métert zuhant a testvérem” – mondta zaklatottan Zsuzsanna, aki értetlenül áll a tragédia előtt.

Zsuzsanna szerint kiderült, hogy testvére ártatlan: elmondása alapján bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy lánya hamisan vádolta meg az édesapját.

A Bors megkereste a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudja, mi az igazság, de a kiadott közleményen kívül nem adtak bővebb tájékoztatást az üggyel kapcsolatban.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?