INSIDER

„Szörnyű érzés volt ismét találkozni vele” – 16 éves ittas lányt megerőszakolt egy tárkonyi nyugdíjas

Fia házibuliján bántalmazta a vendégül látott fiatal lányt.
  • Szerző: Ripost

Tegnap délelőttig szabadlábon védekezhetett az a 65 éves nyugdíjas férfi, aki kihasznált egy mindössze 16 éves lány ittas állapotát.

A 16 éves lány és a párja tavaly június 29-én látogatták meg a fiú barátját, hogy a sikeres érettségi vizsgáját megünnepeljék. A tárkányi ünneplésen részt vett még két barátjuk, valamint a vendéglátó apja is. Az este folyamán a társaság nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, majd a lány és barátja a földszinti szobában pihentek le – írja a Bors.

A tárgyalás végén csattant a bilincs J. Gyula kezén

A nyugdíjas szexragadozó az éjszaka folyamán ment be a szobába és a részegség miatt a lány védekezésre képtelen állapotát kihasználva közösült vele. J. Gyula tudta, hogy az áldozata még fiatalkorú. A lány egyébként fel sem ébredt, végül a barátja unszolására hagyták el az épületet.

„Ott voltunk ma is a bíróságon a kislányommal, szörnyű érzés volt ismét találkozni vele. A mai napig nem kért bocsánatot, semmit nem mondott nekünk. Sőt, még azt állította, hogy ő nem csinált ilyet, de az egyik szavával ütötte a másikat” – reagált az áldozat édesanyja.

A férfi szabadlábon ment be a bíróságra, de a tárgyalás után már vezetőszáron vitték el

A nyugdíjas szexragadozóra végül hét év fegyházbüntetést és nyolc év közügyektől eltiltást szabott ki a Komáromi Járásbíróság. Az ítélet nem jogerős.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?