INSIDER

Szörnyű halál a gyöngyösfalui kalandparkban, itt a rendőrség közleménye

Egy kirándulócsoport volt az egyik kötélpálya elején, amikor egy fatörzs kidőlt, amire a pallók és a kötél is rögzítve volt.
  • Szerző: Ripost

Súlyos baleset történt Gyöngyösfaluban, egy kalandparkban csütörtök délután. A vaol.hu úgy tudja, egy kirándulócsoport volt az egyik kötélpálya elején, amikor egy fatörzs kidőlt, amire a pallók és a kötél is rögzítve volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

A portál szerint az áldozat egy 15 év körüli gyerek, aki iskolás csoporttal érkezett a kalandparkba. Ő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen azonnal életét vesztette. Esély sem volt a megmentésére, az élettel összeegyeztethetetlen sérülései voltak. Egy másik, 16 éves fiatalt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Többen is leestek, de ők nem sérültek meg.

A rendőrség azonnal elindult a kalandparkba, ahol helyszíneltek. Ezután közleményt adtak ki a történtekről:

„A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 22-én, 15 óra 30 perc körül egy, Gyöngyösfalu térségében található kalandparkban eddig tisztázatlan okok miatt kidőlt egy fa és elrántotta a fára erősített kötélpályát. Az eset során a kötélpályán tartózkodó 16 éves keszthelyi fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Két fiatalt pedig a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.„

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?