INSIDER

Szörnyű pillanatokat élt át a busztragédiában meghalt rendőr felesége

Nem elég, hogy a fiatal nő kettesben maradt 1 éves kislányukkal, Ágnesnek kellett azonosítania férje holttestét.
  • Szerző: Ripost

Egy nagy szeretettel és gonddal újítgatott ház áll félkészen Sárospatak csendes, kertvárosi negyedében. Ide költözött volna feleségével, Ágnessel és imádott kislányával, Jázminnal Németh Gergely főtörzsőrmester, aki tragikus balesetben halt meg az M5-ös autópályán.

A fiatal rendőr és társai egy kelebiai szolgálat után tartottak a Miskolci Készenléti Rendőrség felé, amikor a kisbuszt vezető sofőr belerohant két kamionba. A busz eleje összeroncsolódott, a buszt vezető sofőr és az elöl ülő Gergely szinte azonnal meghalt, rajtuk kívül 3 rendőr súlyosan, 12 pedig könnyebben sérült. Gergely imádta a munkáját, büszke volt arra, hogy zsaru lehet.

Nemrég vettek egy családi házat, azt újítgatták, alig várták, hogy végre beköltözhessenek az álomotthonba. A férfit szinte egész Sárospatak gyászolja, kedden gyertyás megemlékezést is tartottak az emlékére.

Gergely holttestét tegnap azonosította a felesége. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, azt szakértők bevonásával vizsgálják - írja a Blikk.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?