INSIDER

Szörnyű részletek, ezért gyújthatta idős szüleire a házat a hódmezővásárhelyi nő

El akarták zavarni otthonról, ezért gyilkolhatta meg szüleit a 47 éves nő és 53 éves párja.
  • Szerző: Ripost

A 87 éves A. Lajos és a 78 éves Cs. Franciska nem bírta tovább elviselni lánya, Andrea részeges életmódját, s nő párjára is rossz szemmel néztek többszörös priusza miatt. A meggyilkolt hódmezővásárhelyi házaspár fia, Lajos szerint húga és párja már korábban eltervezhették a gyilkosságot.

A húgom alkoholista volt

- mondta az 57 éves férfi, aki a Blikknek elmesélte, hogy testvére többször volt elvonón, és 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetést is kapott már.

"Az italozó életmódja miatt hagyta el a volt férje, aki aztán egyedül nevelte fel a közös lányukat. Az új párjával a szüleimhez költöztek. Az életmódja miatt nem voltak jóban. Andrea párja a piacon árult, de minden bevételt italra költöttek. A szüleink el akarták őket zavarni otthonról, ők viszont nem tudtak volna hová menni" – tette hozzá a gyászoló férfi, aki máig nem fogta fel a történteket. Lesújtotta, hogy kisebbik húga ilyesmire volt képes.

Az idős házaspárt csütörtök este gyilkolták meg, Andrea párja egy tárggyal okozott mindkettejüknek halálos koponyasérülést, úgy, hogy az idős férfi képtelen volt védekezni, mert lánya elterelte a figyelmét. Az asszony még úgysem tudta volna megakadályozni a gyilkosságot: szív- és cukorbetegségben szenvedett, pár évvel ezelőtt elvesztette a lábát. Miután Andrea felgyújtotta a gázpalackot - hogy tűzbaleset látszatát keltse -, párjával kocsmázni ment. Ám a tűz akkor lobbant lángra, amikor péntek hajnalban hazaértek, és ajtót nyitottak. Ekkor Andrea értesítette a tűzoltókat, de kihallgatásukkor ellentmondásba keveredtek, így végül a férfi beismerte a gyilkosságot. A kegyetlen férfi ráadásul legutóbb áprilisban szabadult a börtönből, előtte személy elleni erőszak miatt ült. Büntetett előélete miatt akár életfogytiglant is kaphat. Jelenleg ő és Andrea is előzetesben van.

"A szüleimet mindenki szerette a környéken, a temetésüket a másik húgom intézi. Nem hamvasztathatjuk őket, gondolom hatósági boncolást végeznek majd" – mondta a szüleit elvesztő férfi.

 

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?