INSIDER

Te is dönthetsz, ki kerüljön a rendőrségi naptárba

2021-re is készül ingyenesen letölthető rendőrségi naptár, a benne szereplő képeket pedig a civilek választhatják ki szavazással a rendőrség Instagram oldalán. Februárra a sokak által már ismert és megkedvelt rendőrökre lehet szavazni, többek között az Operatív Törzs Gál Kristófjára.
  • Szerző: Ripost

A tavalyi, nagy sikerű Tetris Challenge kihívás képeiből készült, ingyenesen letölthető naptár után a 2021-es évre is készül a rendőrség kalendáriummal. Ennek összeállítását azonban a civilekre, egészen pontosan a rendőrség Instagram oldalának követőire bízzák.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Minden hónapban más téma

Jövőre tematikus lesz a naptár, tehát minden hónaphoz más-más tematikájú képeket szerkesztettek csokorba a választáshoz. Minden hónap montázsa hat képet tartalmaz, ezekre szavazhatnak a követők. Előttük ráadásul már ismertek is a fotók, hiszen a válogatás a rendőrség Instagram oldalának legkedveltebb képeiből készült.

Akkor és most

December 14-től már kinyomtatható

Még három hónapra kell megszavazni a kedvenc képeket, az utolsó szavazós montázs december 7-én kerül majd ki a rendőrség Instagram oldalára, a naptárt pedig a december 14-ei héten publikálják majd karácsonyi ajándékként követők számára. Ez egy Insta sztoriból elérhető linkről lesz letölthető, így mindenki kinyomtathatja magának a naptárt A/4-es méretben.

Bemutatkoznak a rendőrök is

A februári hónapra „a csapatod”, azaz a rendőrállomány tagjai közül lehet választani, ráadásul a képekből a hobbijaik is kiderülnek. Ezt a hat embert a követők már minden bizonnyal ismerik, egyiküket talán az egész ország is, hiszen ő Gál Kristóf, a Magyar Rendőrség szóvivője, aki az Operatív Törzs triójának egyik tagja. Kiderül azonban rengeteg érdekesség a többiekről is. „Szerencsére nagyon aktív követőbázisunk van, sokan kommentelnek, játszanak velünk, az oldal valóban élő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, semmint az átlagosan érkezett több mint 100 kommentszavazat, amely az eddigi naptárképekre érkezett” – tudta meg a a rendőrségtől.

1. A 41 éves Gál Kristóf az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője, az operatív törzs tájékoztatóját is vezeti.

2. A 31 éves Gabi jelenleg gazdaságvédelmi szakterületen dolgozik, ő szabadidejében kick-boxol, háromszoros világbajnok.

3. A 43 éves László már 23 éve dolgozik rendőrként, szabadidejében a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség Testépítő Szakág vezetője.

4. A 32 éves Péter a Készenléti Rendőrség kiképzője, szabadidejében szívesen néptáncol.

5. A 35 éves Ágnes közrendvédelmi területen dolgozik a rendőrség kötelékein belül, ő szabadidejében búvárkodni szeret.

6. A 30 éves Ádám, aki jelenleg utánpótlási feladatokkal is foglalkozik, 4 éves kisfiával szerepel a fotón, ő szabadidejét leginkább családjával szereti tölteni.

 

És ezeket olvastad már?