INSIDER

Te melyik vakcinát választanád? Írd meg!

Jelenleg már négyféle vakcinával oltanak Magyarországon, de holnap érkezik az ötödik is. Te melyiket választanád?
  • Szerző: Ripost

Rengeteg álhír kering az oltással kapcsolatban, miközben a szakemberek egyértelműen állítják, hogy csak a koronavírus elleni oltás vethet véget ennek a járványnak. Ráadásul azt is hangsúlyozzák, hogy az oltás segítségével elkerülhető a halálozás és a súlyosabb megbetegedés is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Budapest, 2021. január 20.
Takács Gábor Géza, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet osztályvezetõ fõgyógyszerésze kibontja az újonnan érkezett Pfizer-BioNTech-vakcinákat tartalmazó dobozt 2021. január 20-án. Ezen a napon 36 ezer ember beoltására elegendõ vakcina érkezett az országba a Pfizertõl.
MTI/Koszticsák Szilárd

Magyarországon jelenleg négy féle vakcinával oltanak. A korábbról már jól ismert Moderna, illetve Pfizer készítmények mellett múlthéten már az AstraZeneca és a Szputnyik vakcinákat is alkalmazták, holnap pedig megérkezik a kínai Sinopharm is, ami első körben negyed millió ember oltására lesz elegendő.

Egy biztos, minél több a vakcina, annál több a kérdés is. Sokan a nyugati vakcináktól tartanak, míg mások a keletiekkel szemben fogalmaznak meg kételyeket.

Te melyiket választanád? Írd meg kommentben a Metropol Facebook oldalán, miért abban bízol?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?